PTT'den Başkan Gürlesin'e Anlamlı Hediye

PTT'den Başkan Gürlesin'e Anlamlı Hediye

PTT Yönetim Kurulu Üyesi Saim İlçioğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret ederek kendisi için hazırlatılmış kişisel pul koleksiyonu hediye etti. Anlamlı ziyaretten ve hediyeden dolayı teşekkürlerini sunan Başkan Gürlesin, Pamukkale İlç

A+A-

PTT Genel Müdürlüğünün, mektup ve pullara ilgiyi artırmak, Türk pulculuğuna yeni bir boyut getirmek, PTT'ye gelir sağlamak, filateliyi sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla başlattığı kişisel pul uygulaması devam ediyor.

Bu kapsamda PTT Yönetim Kurulu Üyesi Saim İlçioğlu’da PTT Denizli Başmüdürü Zekai Özkan ile birlikte Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret etti.

Ziyarette PTT Yönetim Kurulu Üyesi İlçioğlu, Başkan Gürlesin’e kendisi için hazırlatılan özel kişisel pul koleksiyonu hediye ederek, “Sayın Gürlesin’e PTT’nin kendisi için hazırladığı kişisel pulları taktim etmekten memnuniyet duyuyorum. PTT’mizin tanıtımı başta olmak üzere birçok amaçla uygulamaya konulan Kişisel Pul uygulamasına ilginin olması da memnuniyet verici. Başkanımızın PTT’ye ve kişisel pul uygulamasına verdiği, vereceği desteklerden dolayı da şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

Anlamlı ziyaretten ve hediyeden dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Gürlesin ise, “Ziyaret ve şahsımıza yapılmış kişisel pul koleksiyonu bizim için çok anlamlı. PTT, ülkemizin büyük ve önemli bir kuruluşudur. Yüzlerce hizmeti vatandaşlarımıza en iyi şekilde sunan PTT’miz bizler için önemli bir kurum. Kişisel pul uygulaması noktasında da Pamukkale İlçemize yönelik bastıracağımız pulları vatandaşlarımızla buluşturacağız. Bu çalışmayla bizde hem PTT’mizle birlikte çalışmanın onurunu yaşayacağız hem de ilçemizin tanıtımına katkı koyacağız. Bu güzel ziyaretten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.