Sanatçılar Valiyi Ziyaret Etti

Sanatçılar Valiyi Ziyaret Etti

Denizli'nin tanıtımına destek vermek amacıyla bir gurup bilardo sporcusu ve karikatür sanatçısı Mehmet Selçuk, Denizli valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Toplantıya katılan bilardo sporcuları Kenan Külçeler,Harun Eren,Engin Tuluk ve Alara Özüer bilardo sporunun gençler arasında sevilmesi ve yaygınlaştırılması için;öncelikli olarak bir tesisin oluşması gerektiğini vurgulamışlardır. Tesislerde bilardo kurslarının yanı sıra turnuvaların da yapılacağını dile getiren sporcular;Denizli'de yapılacak Türkiye ya da Dünya bilardo şampiyonasının bir etabın Denizli turizmine çok faydalar sağlayacağını söylemişlerdir.Türkiye ve dünyanın efsanevi bilardo sporcusu Semih Saygıner'in Pamukkale'ye gelip gösteri maçı yapmasının dünya mirası güzelliğimizin tanıtımında da büyük rol oynayacağını dile getiren sporcular,bununla birlikte bilardo sevgisinin okullarda ve gençler arasında hızla yayılacağını dile getirmişlerdir.

Bilardo Federasyon Denizli İl Temsilcisi ve de Karikatürcüler Derneği temsilcisi Mehmet Selçuk:"Amacımız sanat ve spor yoluyla Denizli turizminin ulusal ve uluslararası alanlarda tanıtımını sağlamaktır.Bilardonun yanında uluslararası bir karikatür yarışmasının da Denizli ve Pamukkale'nin dünya çapında tanıtımına büyük destek vereceğini sayın valimize ilettik.Umarım sanata ve spora verilecek desteklerle ülkemiz,şehrimiz hak eden değerine kavuşur." dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.