Sayan sözünü tutmadı! Ev alıcam dedi...

Sayan sözünü tutmadı! Ev alıcam dedi...

Gaziantep'te, her ikisi de cüce sendromu ile dünyaya gelen Asiye ve Resul Ayrıç çifti, 5 yıl önce evlendikten sonra katıldıkları televizyon programında kendilerine ev alacağını söyleyen Seda Sayan'ın sözünü tutmasını bekliyor.

A+A-

Fabrikada çalışan 25 yaşındaki Resul ve ev kadını 29 yaşındaki Asiye Ayrıç çifti, 2011 yılında bir nişan töreninde tanıştıktan sonra evlendi.

Ayrıç çiftine, katıldıkları televizyon programının sunucusu Seda Sayan ev alacağını söyledi. Çift, aradan 5 yıl geçmesine rağmen kendilerine ev alınmadığını belirtip, Seda Sayan'ın verdiği sözü tutmasını istedi.


 

Asiye Ayrıç, Seda Sayan'ın televizyon programında kendilerine ev sözü verdiğini, ancak sonrasında arayıp sormadığını öne sürerek şunları söyledi:

"Biz 2011 yılında bir nişanda tanıştık. Tanıştıktan bir süre sonra evlenme kararı aldık, maddi durumumuz iyi değildi. Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz bey bize yardım etti ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından düğünümüz yapıldı.

Daha sonra Seda Sayan'ın programına konuk olduk. Seda Sayan bize programda ev sözü verdi. Programdan sonra Seda hanımın menajeri Reyhan hanım bizimle irtibat kurdu ama üzerinden 5 yıl geçti. 3 yaşında çocuğumuz oldu hala evimiz teslim edilmedi. Seda Sayan'ı Gaziantep'e davet ediyoruz. Gaziantep'e gelerek evimizin teslim edilmesini istiyoruz."

Çiftin düğün masraflarını karşılayan Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz de Seda Sayan'dan Ayrıç çiftine yardım etmesini istedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.