Şırnak ve Bingöl'de 3 şehit

Şırnak ve Bingöl'de 3 şehit

Şırnak'ın Uludere İlçesi'nde zırhlı aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu biri üsteğmen iki asker şehit oldu. Bingöl'de de çıkan çatışmada bir köy korucusu şehit oldu

A+A-

Şırnak'ın Uludere ilçesinde yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu biri üsteğmen, iki asker şehit oldu.

Olay, Uludere ilçesi Andaç köyü yakınlarında bulunan üs bölgesi yolunda meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada, biri üsteğmen, iki asker şehit oldu. Patlamanın ardından zırhlı araçlarla çok sayıda askerin sevk edildiği bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

BİNGÖL'DE BİR KORUCU ŞEHİT OLDU

Cehennem Ormanları’nın Karlıova İlçesi yakınlarında bir grup PKK’lının bulunduğu bilgisi üzerine bu sabah saatlerinde güvenlik güçleri teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyon başlattı. Geçici köy korucularının da katıldığı operasyon sırasında PKK’lılarla yaşanan çatışmada 1 geçici köy korucusu şehit oldu, 1 korucu da yaralandı. Yaralı korucu Bingöl Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Bölgede teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyonlar sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.