Ülkücüler Sonunda Sahaya İndi!

Ülkücüler Sonunda Sahaya İndi!

Denizli’de ülkücüler, Denizli Gökbörüspor Kulübü’nü kurdu. Denizlispor yöneticisi Veli Çıtışlı önderliğinde kurulan Gökbörüspor, bundan sonra mavi-beyaz renklerle ülkücüleri yeşil sahalarda temsil edecek. Veli Çıtışlı başkanlığında 13 kişiden oluşan yönet

A+A-

ÜLKÜCÜLER SAHAYA İNDİ BİR KERE!..

Denizli’de ülkücüler, Denizli Gökbörüspor Kulübü’nü kurdu. Denizlispor yöneticisi Veli Çıtışlı önderliğinde kurulan Gökbörüspor, bundan sonra mavi-beyaz renklerle ülkücüleri yeşil sahalarda temsil edecek. Veli Çıtışlı başkanlığında 13 kişiden oluşan yönetim kurulu, Ocak ayında start alacak 2.Amatör Küme’den yeni sezona ‘merhaba’ diyecek.

YÖNETİM 13 KİŞİDEN OLUŞUYOR

Yönetim kurulu ilk toplantısında Veli Çıtışlı’yı başkan seçti. Başkan yardımcılığı ve Profesyonel Şube Sorumlusu Erhan Ergil olurken, Kürşat Gençoğlu mali Şube’den sorumlu asbaşkan ve Bilal Akgün ise Tesislerden Sorumlu asbaşkan oldu. Yönetim kurulu üyeliklerine ise; Rüştü Yaylalı, Ömer Başak, Mustafa Kemal Şahan, Celal Ceylan, Serkan Aydemir, Mehmet Oğuzhan Şahan, Hakan Kara, Halit Çekiç ve Ali Kapkan’dan oluştu.

ANTRENÖR SERKAN KAYA OLDU

Gökbörüspor’un antrenörlüğüne yönetim kurulu kararıyla Serkan Kaya getirildi. Gökbörüspor’un Başkanı Veli Çıtışlı, yönetim kurulu, teknik heyet ve ülkücü taraftarlarla birlikte Denizlispor Zafer Katrancı Alt yapı Tesisleri’nde toplanan yeni oluşum seçme yaptı. Seçmelere birçok amatör kulüpte oynayan ülkücü futbolcular katıldı. Seçmeler esnasında futbolcuların gösterdiği performans göz kamaştırdı. Gökbörüspor bir süre antrenmanlarını bu tesislerde sürdürecek.

GOLDEN SONRA BOZKURT İŞARETİ YAPILACAK

Gökbörüspor Başkanı Veli Çıtışlı, her sene bir lig atlayarak BAL Ligi’ne kısa sürede çıkacaklarını açıkladı. Futbolcusundan taraftarına, yönetiminden teknik heyetine kadar herkesin Türkçü ve ülkücü olduğu bir takım kurma hayalini gerçekleştirdiklerini söyleyen başkan Çıtışlı, “Türkçülük ruhunu benimseyecek iyi bir takım kurduk. Bu kulüp ve takım içinde Türk örf adet ve geleneklerini de yaşatacağız. Herkes golden sonra Bozkurt işareti yaparak sevinecek. İddialıyız. Hem basamakları hızlı çıkacağız hem de en büyük taraftar grubuna sahip olacağız. Allah bizi bu çıktığımız yolda utandırmasın” dedi.

CEŞEN: GÖKBÖRÜ BİR KIZILCABÖLÜKSPOR OLABİLİR

ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Gökbörüspor’u çıktıkları yolda başarılar dilediğini söyledi. Gökbörüspor yöneticilerinin kendilerine tescil için müracaat ettiğini ve 2.Amatör Küme’de yer alacaklarını kaydeden ASKF Başkanı Ceşen, “Biz tescillerini yapıyoruz ve Ocak ayında yeni sezona başlayacaklar. Hangi grupta oldukları da o zaman belli olacak. Eğer her sene başarılı olurlarsa 3 yıl sonra BAL’a çıkabilirler. Bunun denizli’deki en güzel örneği Kızılcabölükspor’dur. Kızılcabölükspor, bu senenin sonunda diğer bir üst lige de çıkmıştır. Gökbörüspor takımı ve yönetimine şimdiden başarılar diliyorum” dedi. HACI SELAMOĞLU


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.