Vali Altıparmak'tan Başkan Gürlesin'e Ziyaret

Vali Altıparmak'tan Başkan Gürlesin'e Ziyaret

Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e ziyarette bulundu. Başkan Gürlesin, ziyarette Vali Altıparmak’a ilçede yaptıkları yatırımlar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

A+A-

Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’ı, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcıları Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, daire müdürleri karşıladı. Gerçekleştirdiği ziyarette Vali Altıparmak’a Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü’de eşlik etti.

PROJELERİ ANLATTI

Başkan Gürlesin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Altıparmak’a ilçede yaptıkları yatırımlar, hayata geçirilen ve hazırlığı yapılan projeler hakkında bilgiler verdi. Pamukkale Belediyesi olarak bilinir belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçe halkına her alanda etkin hizmeti ulaştırmak, yatırımları hayata geçirmek için çalıştıklarını belirten Başkan Hüseyin Gürlesin, vatandaşa dokunan sosyal belediyecilik çalışmalarıyla da örnek işlere imza attıklarını vurguladı.

BAŞARI DİLEDİ

Denizli’nin önemli bir dinamosu olan merkez ilçe Pamukkale’de Başkan Gürlesin’i çalışmalarından dolayı kutlayan Vali Altıparmak, yatırımlar ve projeler noktasında fikirlerini paylaştı. Vali Altıparmak, Başkan Gürlesin’e başarı diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.