Vali Çivril'de İncelemelerde Bulundu

Vali Çivril'de İncelemelerde Bulundu

Denizli valisi Dr. Ahmet Altıparmak Çivril’i ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

A+A-

Denizli valisi Dr. Ahmet Altıparmak Çivril’de şehit düşen Uzman Çavuş Mustafa Dobur’un eşi Hasibe Dobur’u baba evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi. Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye başkanı Dr. Gürcan Güven belediye başkan yardımcıları ve beraberindekiler ile birlikte Hasibe Dobur’un Kızılcasöğüt mahallesinde bulunan baba evine gelen vali Dr. Ahmet Altıparmak aileye başsağlığı diledi. Aile bir süre sohbet eden vali Altıparmak daha sonra Emirhisar mahallesine geçerek Elma Tasnifleme ve Paketleme tesisi önünde elma üreticileri ile bir araya geldi.

ELMA İLE İLGİLİ YENİ PAZARLAR YENİ SATIŞ YOLLARI BULUNMALI

 Çivrilli Elma üreticilerinin bu yıl dip elması tabir edilen çürük elmalarını 10 kuruşa satamaması ile ilgili olarak üreticilerin sıkıntılarını dinleyen vali Ahmet Altıparmak Elmanın sadece sofralık olarak değerlendirilmemesini ve farklı sektörlerde de kullanmak suretiyle daha rahat Pazar bulunması gerektiğini söyleyerek “ciddi bir elma üretimi olan Çivril’de birlik olarak hareket edilmesi ve Elmanın farklı gıda sektörlerine pazarlanması üreticiyi bu tür sıkıntılardan kurtaracaktır” dedi.

Emirhisar mahallesinden sonra Beydilli mahallesine geçen ve Işıklı gölünün durumu hakkında bilgi alan Vali Dr. Ahmet Altıparmak daha sonra Gökgöl mahallesine gitti. Vali Dr. Ahmet Altıparmak Beydilli ve Gökgöl Mahallesi ziyaretlerinden sonra programını tamamlayarak Çivril’den ayrıldı.

Kaynak: (ÇHA) - Yeşil Çivril Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.