Vatandaş Derdini Anlatıyor...

Vatandaş Derdini Anlatıyor...

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ağustos 2015’te başlayan ve her ayın ilk salı günü düzenlenen Halk Günü buluşmalarında bir kez daha hemşehrileriyle bir araya geldi. Başkan Zolan, “Amacımız halkımızın sorununu çözebilmek, derdine derman ol

A+A-

Halk Günü ne yoğun katılım

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın geleneksel hale getirdiği Halk Günü buluşmaları kasım ayında da devam etti. Başkan Zolan, ilki Ağustos 2015’te yapılan ve her ayın ilk salı günü düzenlenen Halk Günü buluşmalarında bir kez daha hemşehrileriyle bir araya geldi. Yoğun bir katılımın olduğu kasım ayı buluşmalarında da vatandaşların istek, sorun, görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Osman Zolan, sabah saatlerinden itibaren tüm ekibiyle birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümünde halkın dertlerine derman oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “1 yılı aşkın süredir her ayın ilk Salı günü vatandaşlarımızla randevusuz bir şekilde bir araya gelerek, onların istek, öneri ve taleplerini dinleyerek çözüm arıyoruz” dedi.

 

“Her zaman vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz”

 

Gün boyu hemşehrilerinin problemlerini, beklentilerini ve düşüncelerini dinlediğini anlatan Başkan Osman Zolan, “Her yerde her zaman vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ancak bugünün ayrı bir özelliği var. Hemşehrilerim, bugün burada onları beklediğimi bilerek geliyor. Amacımız halkımızın sorununu çözebilmek, derdine derman olabilmek. Onların buradan memnun ayrıldığını görmek bizlerin en büyük mutluluğu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.