Yazıcıoğlu'nun Ölümününde Onun Talimatı Mı Var?

Yazıcıoğlu'nun Ölümününde Onun Talimatı Mı Var?

FETÖ'nün Afrika İmamı Necdet İçel'in Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünden sorumlu kişi olduğu iddia edildi. FETÖ’nün 'Eski Ege askeri sorumlusu' Hüseyin Uğur Sarıçiçek, FETÖ'nün Güney Afrika imamı Necdet İçel’i anlattı.

A+A-

Sarıçiçek, kanlı örgüte ait 200'e yakın gizli bilgi, belge, görüntü ve ses kaydını İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Okan Bato'ya teslim etti. Bir dönem İçel'in yanında yer alan Sarıçiçek önemli açıklamalar yaptı.

MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN ÖLÜMÜNDE ONUN PARMAĞI VAR

İşte Sarıçiçek'in tanık sıfatıyla verdiği ifadenin detayları:

Necdet İçel, Gülen'e en yakın 6 kişilik çok gizli heyetin içindeydi. FETÖ'nün kara kutusuydu. Necdet İçel Şahinler Grubu'ndandı. Çok acımasızdı. Bazıları gibi hiç ortaya çıkmazdı. Çünkü çok gizli tüm işleri o yapardı. Bütün faili meçhul cinayetlerin planlayıcısı da Necdet İçel'di. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünde onun parmağı vardı. Kızdığı birisi için helikopter kaldırttı. Haydar Meriç cinayetinde olduğu gibi adamı yüzlerce metre yükseklikten attırdı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde FETÖ'nün yetiştirdiği çok sayıda general seviyesinde askerler vardı. Paşalar İzmir Torbalı'ya gelir ve İçel'le görüşürdü. Bunların içinde Genelkurmay İstihbarat Başkanı Mustafa Özsoy da vardı. Özsoy 2007'den itibaren Necdet İçel ile gizlice görüşür, bilgi getirir ve bilgi alırdı.

FETÖ'DEN 17 MİLYAR LİRA ÇALDI

Necdet İçel, 17-25 Aralık'ın planlayıcısıdır.

Gülen, İçel'i 17-25 Aralık'tan olaydan sonra yanına çağırdı. Ama o, önce FETÖ'den çaldığı 17 milyon TL'yi bavullara yükleyip İsviçre'ye gitti. İzmir'de havalimanındaki adamları sayesinde paralarla uçağa bindi. Daha sonra Pensilvanya'ya kaçtı. Necdet İçel, vaiz görünürdü. Ancak adam vaizlikten başka herşey yaptı. Hatta Balıkesir'de bir sevgilisi vardı. Onun için İzmir Torbalı'da 600 bin TL'ye ev aldı.

KIZINI, DAMADINI VE TORUNLARINI ÖLDÜRMEK İÇİN KİRALIK KATİL ARADI

İçel, bir otopark mafyasına damadını öldürtmek için 600 bin lira verdi. Ancak kiralık katiller korkup kaçtı. İçel'in daha sonra tam 3 kez, damadı ile birlikte, kızı ve hatta torununu öldürtmek için kiralık katil aradığını ve konuştuğunu biliyorum.

GÜLEN'LE BİRBİRLERİNİ GÖRÜNCE AĞLADILAR

Necdet İçel, 1990'da Konya Ilgın'da kaza yaptı. Gülen kendisini ziyaret etti. İkisi birbirini görünce 40 dakika ağladı! Yani İçel, Gülen'e bu kadar yakındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.