Yeni Dönem Çalışmaları Başladı!

Yeni Dönem Çalışmaları Başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, yeni dönem çalışmalarına başladı. Yeni dönemde ilçelerle birlikte ortak çalışmalar yapmayı amaçladıklarını kaydeden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, özellikle kadınların Kent Konseyine sahip çıkmalarını iste

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Meclisleri yeni dönem çalışmalarına başladı. Bu kapsamda ilçelerdeki Kent Konseyi Kadın Meclislerinin başkan ve temsilcileri ile bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi, yeni dönemde yapacakları çalışmaları ele aldı. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci başkanlığında Kent Konseyi binasında gerçekleştirilen toplantıya, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi yürütme kurulu üyeleri ve ilçe Kent Konseyi başkanları ile temsilcileri katıldı. Denizli’nin her konuda öncü bir şehir olduğunu kaydeden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, "Denizli gerek şehircilik anlamında gerekse birlik ve beraberliği sağlama anlamında gıpta ile gösterilen örnek illerden birisi. Bunda hepimizin emeği var. Bu toplumun yarısını da hanım kardeşlerimiz oluşturuyor. Önemli olan bu çıtayı hiç düşürmeden devam ettirmek. Zirveye gelmek kolay ama önemli olan burada kalmayı sağlayabilmek. Çünkü herkesin gözü oradadır " diye konuştu.

“Faaliyetlerimiz tüm ilçelerde uygulansın istiyoruz”

Kadın Meclisinin Kent Konseyimizin gözbebeği olduğuna işaret eden Değirmenci, "Gerek belediye olarak gerekse Kent Konseyi olarak hedefimiz belli. Eğer bir projeye başlıyorsak, özellikle yeni bir yatırım yapıyorsak bu işi kadınlarımızla birlikte gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki kadınlar inanırsa, kadınlar sahip çıkarsa o proje tutar. Bunun 2004 yılından beri birçok örneğini gördük ve doğru yaptığımızın farkındayız. Buna devam edeceğiz” dedi. Geçtiğimiz dönem Denizli'deki tüm ilçeleri ziyaret ederek Kent Konseyini tanıtmayı hedeflediklerini ve bunu başardıklarını hatırlatan Değirmenci, şöyle konuştu: “Kent Konseyi olarak Denizli'deki yapılan kültür, sanat, sağlık faaliyetlerimiz sadece merkezde değil ilçelerimizin tamamında uygulansın istiyoruz. Bu kapsamda Kadın, Engelliler, Gençlik ve Çocuk Meclisimiz bu hizmetlere ortak olsun diye düşündük. Hizmetlerimizi beraber yapalım istiyoruz. Bu çerçevede bütün ilçelerimizde Kent Konseylerinin kurulması için gereken tüm desteği vermeye hazırız.”

“Ortak projeler yapalım”

Yeni sezonda ilçelerle birlikte ortak projeler yapmak istediklerini vurgulayan Değirmenci, “Siz davet edin, bizler Denizli'de yaptığımız faaliyetleri ilçelerde de yapalım. Denizli Büyükşehir Belediyemiz Honaz, Çivril ve Tavas ilçelerimizde hanım kardeşlerimize yönelik ücretsiz pilates kursları düzenlenmeye başlıyor. Daha sonraki süreçte ilçelerimizin tamamında ve gelen taleplere göre çeşitli branşlarda kurslar düzenleyeceğiz” dedi. Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ise, "Bu yıl bütün ilçeler bir araya gelelim. Ne yapılmasını istiyorsanız birlikte programlayalım. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak davet edilmemiz halinde karda kışta, yağmurda çamurda sizlerin yanına gelmeye razıyız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.