Yeşilyuva Ve Söğüt’ün Hayali

Yeşilyuva Ve Söğüt’ün Hayali

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam ve Çardak ilçelerini birbirine bağlayacak Yeşilyuva-Söğüt yolunda çalışmalara başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Yolumuz tamamlandığında Acıpayam Yeşilyuva’dan, Çardak Havalimanı’na ve Ankara

A+A-

Büyükşehir’den ulaşımda dev bir yatırıma daha

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın bir süre önce açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında milyonlarca liralık ulaşım yatırımlarına imza atan Büyükşehir Belediyesi, Acıpayam’ın Yeşilyuva Mahallesi ile Çardak’ın Söğüt Mahallesi hattında bulunan 31 kilometrelik yolda çalışmalara başladı. Özellikle Yeşilyuva ve Söğütlülerin uzun yıllar hayali olan yolda başlayan çalışmalar çevre mahalle ve ilçeler tarafından da sevinçle karşılandı. Çardak Havalimanı ve Ankara yönüne gitmek için Denizli merkezinden geçen Acıpayamlılar, Acıpayam ve Çardak ilçelerini birbirine bağlayan projenin bitirilmesinin ardından Yeşilyuva-Söğüt yolunu kullanarak zamandan ve yakıttan tasarruf etmiş olacak. Yol sadece Acıpayam ve Çardak halkı için değil, çevre mahalle ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar için de bir alternatif olacak. Yeşilyuva-Söğüt mahalleleri arasındaki dağ yolunda yapılan düzenleme çalışmaları sonucunda Denizlililer; alt yapısı bitirilmiş, yüksek standartlı, modern ve güvenli bir ulaşım imkanına daha kavuşmuş olacak.

“Şimdiden hayırlı uğurlu olsun”

Yeşilyuva Mahallesi’ne yaptığı ziyarette projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Yeşilyuva’nın uzun zamandan beri arzusu olan Çardak ve Söğüt’e bağlanan yolda çalışmalarımız başladı. Yolda hafriyatlar, köprüler ve menfezler yapılıyor. Yolun asfaltla ilgili ihalesini de gerçekleştirdik. Yolumuz tamamlandığında Acıpayam Yeşilyuva’dan, Çardak Havalimanı’na ve Ankara’ya gidiş bağlantısını sağlamış olacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.