Yüzmede Ödüller Sahiplerini Buldu

Yüzmede Ödüller Sahiplerini Buldu

‘Yüzme öğreniyoruz, birlikte eğleniyoruz’ 2016 finalini yaptı…

A+A-

Merkezefendi Belediyesi’nin ‘Yüzme öğreniyoruz, birlikte eğleniyoruz’ projesi kapsamında 6-13 yaş arası 6 bin çocuk yüzme öğrenimini tamamladı. Yüzme kurslarının finalinde yapılan yarışmalarda dereceye giren yüzücülere de ödülleri Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından verildi.

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçedeki 6-13 yaş arası çocukların yaz tatillerini daha verimli ve spor yaparak geçirmelerini sağlamak için düzenlediği ‘Yüzme öğreniyoruz, birlikte eğleniyoruz’ projesi kapsamında 6 bin çocuk yüzme öğrendi. Bu yıl ikincisi düzenlenen proje dahilinde 12 okula 12 portatif havuz kuruldu. Hafta içi her gün kurslara katılarak yüzme öğrenen çocuklar aynı zamanda eğlenceye de kulaç attı. 2 ay süren yüzme kursları sonunda ‘Yüzme öğreniyoruz, birlikte eğleniyoruz’ projesinin final programı gerçekleştirildi. Final programında yüzme yarışmasında dereceye giren yüzücülere ödüllerini Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu verdi.

YÜZME ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

Candan Rana Bayram ile Emre Sarı yapılan yarışmada ipi göğüsleyen isimler oldu. 2. Sırayı kızlarda Fatmanur Demir, erkeklerde ise Görkem Dağlı aldı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yüzme yarışmasında 3. sırada ise kızlarda Elif Sude Bozkurt, erkeklerde Süleyman Sarıdemir yer aldı. Ödülleri de Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından verildi.

ÜMMÜHAN’A ÖZEL MADALYA

‘Yüzme öğreniyoruz, birlikte eğleniyoruz’ projesinde yüzme öğrenen özel bir isim daha vardı. Down sendromlu Ümmühan Girgin de 2 ay boyunca yüzmeye gelmiş, antrenörü Serpil Hüsünbeyi ile iyi derecede yüzmeyi öğrenmişti. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ümmühan’ı madalya ve hediye çeki ile ödüllendirdi.

SOSYAL MEDYA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Merkezefendi Belediyesi’nin havuzlarında sosyal medya hesaplarında paylaşım yaparak en fazla beğeni alan yüzme antrenörleri ‘Fatmagül Aker, Deniz Afşar, Sergen Çokal, Ersin Ateş, Serpil Hüsünbeyi, Özgenur Çakmak, Ünal Elçi, Erkan Elçi’ ye diz üstü bilgisayar hediye edildi.

“GENÇ NESİLİMİZE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak genç neslimize çok önem veriyoruz. Bu çerçevede bu yıl ikincisini düzenlediğimiz ‘Yüzme öğreniyoruz, birlikte eğleniyoruz’ projemizle ile çocuklarımıza 12 okulumuzda kurduğumuz havuzlarda yüzme öğrettik. Bu projemiz sayesinde ilçemizdeki 6 bin çocuğumuz havuzlarda hem eğlendi hem de yüzme öğrendi. Bugün bunun finalini gerçekleştirerek çocuklarımızı da ödüllendirmek istedik. Merkezefendi Belediyesi olarak genç neslimizin iyi bir geleceğe sahip olması için çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.