Hadi Hayırlı Olsun...

Hadi Hayırlı Olsun...

Dazkırı Belediye düğün salonumuzda düzenlenen bilgilendirme toplantısına Belediye Başkanı İsmail TAYLAN, Sarılar İnşaat yetkilisi İnşaat Mühendisi Nihat SARI, belediye fen işleri çalışanları, yüklenici firma çalışanları ve konut sahibi olmak isteyen vatan

A+A-

Belediye Başkanı İsmail TAYLAN, proje üzerinde çok çalıştıklarını belirterek şunları söyledi; “İlçemiz bölgemizin gelişen ve büyüyen ilçelerinden bir tanesi. Bu da ilçemizde konut ihtiyacını ön plana çıkardı. Belediye olarak konuya duyarsız kalamazdık. Sosyal belediyecilik anlayışımız ile güzel bir konut projesi ürettik. 24 ay sonunda güzel bir çalışmanın ortaya çıkacağı inancındayım. Konutlarımız tamamlandığında ilçemize yeni bir anlayış getirecek. 155 m2 lik konutlar, planı, düzeni ve estetiği açısından yeni yapılacak olan konutların farklı vizyonlarda daha estetik, daha kullanışlı hale getireceğini düşünüyorum. Projemiz belediyemize, halkımıza ve Dazkırı’mıza hayırlı olsun” dedi.

 

Toplantıda; 7 Adet dükkan, iki blok ve 48 daireden oluşan konutların planı, yapım süresi, ödeme koşulları ve teslimatları hakkında Mimar Özlem SARI ve Fen İşleri Müdürü Evrim SEZER tarafından slayt eşliğinde anlatıldı.

 

Bilgilendirmenin sonunda katılımcıların sorularına yanıtlar verildi. Soru cevap kısmının ardından program sona erdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.