Hainlerin Sonu Hüsrandır!

Hainlerin Sonu Hüsrandır!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli eski Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Türk Milletinin birliğine kast eden hainlerin sonunun hüsran olduğunu söyledi.

A+A-

Şırnak’ın Cizre ilçesinde yaşanan bombalı saldırı nedeniyle mesaj yayınlayan MHP’li Erbeyin, “Cizre-Şırnak karayolu üzerindeki Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliğine yaklaşık 50 metre uzaklıktaki polis kontrol noktasına PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 11 Polisimiz şehit oldu. 78 Yaralımız var.  Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye’nin birliğine ve dirliğine her gün bir saldırının yapıldığı bir dönemden geçiyoruz” dedi.

Saldırıdan duyduğu üzüntüyü dile getiren Erbeyin, “Bu saldırıları gerçekleştiren terör örgütleri ve onları maşa olarak kullananlar iyi bilmelidir ki,  Türkiye’yi kaos ortamına sürüklemek ve milletimizin birliğini dirliğini ve ülkenin huzurunu yok etmek isteyen terör örgütleri asla amaçlarına ulaşamayacaktır. Türk milletinin birlik ve beraberliğine kast eden hainler bilmelidirler ki, sonları hüsrandır. Bizden bir çakıl taşı dahi alabileceğini sananlar derin bir yanılgı içindedirler. Milletimizin geleceğine yönelik sinsi planlar asla tutmayacak, Türk milletinin birliği, dirliği ve beraberliği ilelebet devam edecektir. Bir kez daha şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk milletine baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.