Hayırseverden Dördüncü Okul

Hayırseverden Dördüncü Okul

Denizli'de kardeşleriyle birlikte daha önce Ekrem Başer İlkokulu, Ayşe Mürüvvet Başer İmam Hatip Lisesi ve Hatipzade Veli Başer Anadolu İmam Hatip Lisesi yaptıran iş adamı Seyfi Başer, dördüncü okulun protokolünü imzaladı.

A+A-

Denizli'de kardeşleriyle birlikte daha önce Ekrem Başer İlkokulu, Ayşe Mürüvvet Başer İmam Hatip Lisesi ve Hatipzade Veli Başer Anadolu İmam Hatip Lisesi yaptıran işadamı Seyfi Başer, dördüncü okulun protokolünü imzaladı. Göveçlik Mahallesi'nde 1 milyon liraya yaptırılacak beş derslikli Aynur-Feza Başer Anaokulu'nun protokolü Valilik Toplantı Salonu'nda Vali Ahmet Altıparmak ve hayırsever Seyfi Başer tarafından imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, "İşadamlarımızın bu tür katkıları bizim için önemli. Özellikle ikili öğretimin teke düşürülmesi, okul olmayan bölgelerdeki eğitim ihtiyacının karşılanması adına bunlar önemli katkılar" dedi.

Göveçlik Mahallesi'nde 10 bin 127 metrekare alan üzerinde 5 derslikli olarak yapılacak okula işadamının eşi Aynur ve kardeşi Yavuz Başer'in eşi Feza'nın ismi verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.