Hayla: İlçemizi Hastanesiz Bıraktı

Hayla: İlçemizi Hastanesiz Bıraktı

FETÖ Bana kumpas kurarken onlar FETÖ'ye destek verdi.

A+A-

AK Parti’den istifa ettikten sonra basın toplantısı düzenleyen Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk ile ilgisini anlattı, “İlçemi hastanesiz bıraktı” dedi. Hayla şunları söyledi:

“7 Haziran seçimlerinin hemen ardından Kale’de FETÖ’nün HDP’ye oy verdiğini tespit ettim. Hain olduklarını hemen anladım. 10 Haziran’da FETÖ’nün yurduna meclis kararıyla el koydum. FETÖ’nün yurduna el koyan Denizli’nin tek belediye başkanı da benim. O günden sonra ben kötü oldum.

 

Ben FETÖ ile mücadele ederken, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk, FETÖ ile bir olup bana karşı mücadele başlattı. 29 Ağustos’ta cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındım, yargılandım. 50 yataklı Kale Devlet Hastanesi 25 yatak kapasitesine düşürüldü. Kadın doğum doktoru olmadığı için Kaleliler, Kale’de doğum yapmaz oldu. Beni yalnızlaştırıp, itibarsızlaştırmak için düğmeye basıldı.

 

Hastanemiz sağlık ocağına dönüştürüldü. Benim Berna Öztürk ile kişisel bir sorunum olamaz. Öztürk, diş taramasında belediyenin içinde olduğu projede bile kaymakamı arayıp, ‘Belediye başkanını davet edersek sıkıntı yaşanır mı?’ diye sorabiliyor. Atanan bu kişiler benim gibi seçilmiş kişilere değişiliyor. Bu insanlarla ilgili bize fikir bile sorulmuyor. Teşkilatlara da sorulmuyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.