Hayla'dan Zehir Zemberek Açıklamalar

Hayla'dan Zehir Zemberek Açıklamalar

Ben FETÖ Terör Örgütü İle Mücadele Ederken Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri FETÖ ile İlişkilerini Devam Ettiriyordu.

A+A-

Neden istifa ettiğini açıkladı işte o açıklamalar;

Benim istifamın sebebi ne partim olan Ak Parti’nin nede Milliyetçi Hareket Partisi’nin politikaları ile asla bir sorunum yoktur. Benim isyanım ben FETÖ ile mücadele ederken partim arkamda durmadı bana destek olmadı seçilmişleri atanmışlara tercih ettiler FETÖ’nün yurduna ilk el koyan Belediye Başkanı Benimdir. FETÖ Terör örgütünün yurduna el koyduğum için başıma gelmeyen kalmadı ağır ceza yargılandım bütün bunlar yaşanırken partim tarafından ötekileştirildim yalnız bırakıldım.

Benim tek sorunum Ak parti ve İl yöneticileridir. İstifamın sebeplerinden bir tanesi de hatta bardağı taşıran son damlası da Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterinin 2 yıldır vekaleten sürdürdüğü genel sekreterlik görevinin tekrar asaleten atanmasıdır.

Bir gazetecinin sosyal medya hesabınızdan ‘’ Ben o Amire İtaat Etmem’’ dediniz O amir kimdir sorusuna verdiği cevap Denizli’nin amiri kimse o dur o’na itaat etmem. Ak Parti’den istifa eden Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Ak Parti Denizli yönetimi ile ‘’ Denizli’nin amiri’’ diye tanımladığı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk’e ağrı suçlamalarda bulundu.

Bakanı olan diğer illere bakıyoruz il bazında ve ilçeler bazında inanılmaz hizmetler alıyorlar. Denizli de ise bir bakan 3 milletvekili varken aldığımız hizmetler ortada. Denizli hak ettiğini hiçbir zaman almadı işte benim isyanım bunadır. İşte bunun için  partimden istifa ettim.

 

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın Denizli Siyaset gündemini sarsacak açıklamalarının videosu aşağıdadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.