Hep Uğraştılar, Uğraşmaya Devam Ediyorlar!

Hep Uğraştılar, Uğraşmaya Devam Ediyorlar!

Şahin Tin, “Darbeler, muhtıralar, 28 Şubat, 17-25 Aralık, PKK belası gibi birçok cepheden saldırdılar. Ama milletimizin feraseti ile amaçlarına ulaşamadılar, ulaşamayacaklar” dedi.

A+A-

MİLLETİMİZİ YENEMEYECEKLER!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Amerika ve NATO’nun Türkiye’nin dostu olduklarını söyleseler de, 15 Temmuz’da düşmanlıklarını ortaya koyduklarını söyledi. Darbe girişiminin Türkiye ile tarih boyunca uğraşanların son oyunu olduğunu belirten Şahin Tin, “Darbeler, muhtıralar, 28 Şubat, 17-25 Aralık, PKK belası gibi birçok cepheden saldırdılar. Ama milletimizin feraseti ile amaçlarına ulaşamadılar, ulaşamayacaklar” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 1999-2004 yılları arasında başkanlığını yaptığı MÜSİAD Denizli Şubesi üyeleriyle biraraya geldi. AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’in de hazır bulunduğu toplantıda, konuşan Şahin Tin, MÜSİAD’da 28 Şubat gibi zorlu bir dönemde başkanlık yaptığını ifade etti. Şahin Tin, “MÜSİAD benim evim, mücadele ettiğimiz ve yetiştiğimiz önemli bir okuldur. MÜSİAD’ın inancıyla, yaşantısıyla kardeşliğiyle kendine has bir duruşu vardır. 28 Şubat’ta yaşanan darbe süreci inançlı kesimin başına vurulan bir balyoz etkisi yapmıştır.  28 Şubat sürecinde Genel Başkanımız Erol Yarar ve Ali Bayramoğlu’nun da olduğu DGM’lerde birlikte yargılandık. O dönemde bu kuruluşta bulunmak görev almak çok güçtü. Bugün o günlerin mirasını yaşıyoruz. Derneğimizde her zaman önemli görevler üstlendi ve başarılı oldu” dedi.

MÜTTEFİKİZ DİYORLAR AMA...

Türkiye’nin son dönemde zorlu bir süreçten geçtiğini vurgulayan Şahin Tin, Amerika ve NATO’nun “Müttefikiz” dedikleri Türkiye’ye düşmanlıklarını, 15 Temmuz’da ortaya koyduklarını söyledi.

Şahin Tin, “Amerika ya da NATO müttefik olduğumuzu söylese de 15 Temmuz’da düşmanlıklarını ortaya koydular. Ülkemiz aleyhinde çok ciddi uzun planlar yapmışlar. Osmanlı döneminin nasıl yıkıldığını biliyorsunuz. Osmanlı’yı ayakta tutmak için büyük çaba sarf eden Abdülhamit Han’ı bize Kızıl Sultan olarak anlattılar hep. Aynı şekilde ülkesine yararlı olan kalkındırmaya çalışan liderleri tarihe baktığımızda hep yok etmeye çalıştılar. Türkiye olarak ne zaman kendimize gelsek uşak ve maşalarına birileri emir verip başımıza bir musibet getiriyorlar ve ihtilaller yapıyorlar. Öyle ki her şeyi kısıtlayıp efendilerinin söylediği gibi ülkemizi sömürge bir devlet haline getirmek için çalışıyorlar. 1960, 1971 ve 1980 darbesi, 17-25 Aralık, 28 Şubat,  27 Nisan e-muhtıra, 15 Temmuz kalkışması gibi...” dedi.

ÇÖZÜM SÜRECİ YAPILMASAYDI...

Çözüm sürecinin bugün terörle mücadelede başarı sağlanmasının önünü açtığını belirten Şahin Tin, “Eğer çözüm süreci yapılmasaydı doğu ve güneydoğuda yaşananlar bu kadar net anlaşılamayacaktı, terörden arındırılamayacaktı. Bugün Türkiye, Suriye gibi olmadıysa sebebi devletimizin çözüm sürecinde bölge halkına açtığı kucaktan kaynaklanmaktadır. Bölge halkı artık devletinin yanında yer alıyor. Terörün kökünü kandile kadar gidip kazıyacağız. PKK Terörü bitecek. Yoksa ülkemizin ilerlemesi ve gelişmesi süratli olmayacak. PKK’nın ruh ikizi diye tabir ettiğimiz ve kendisini sürekli gizleyen bir düşmanla karşı karşıyayız. Şeytanın uşaklığını yapan FETÖ terör örgütüyle karşı karşıyayız. Milletimizin gözünü boyadılar. Türkçe şarkılar söylediler, eğitim dediler, başarı dediler, bayrağımızı açtılar ancak bugün bakıyoruz ki bunların hepsi bir ütopyaymış yani yalanmış.  Bunlar bugüne kadar aslına bakıldığında ülkemizin bayrağını değil, batının, haçlı zihniyetinin yani bu ülkeyi bölmek, parçalamak ve yok etmek isteyenlerin bayrağını taşımışlar ve bu zihniyete mensup insanlar yetiştirmişler. 15 Temmuz darbe girişiminde bunu çok açık ve net gördük. Millet olarak ruhunu şeytana satan bu hainlere gerekli cevabı verdik. PKK’nın sınırdan içeri girmesine destek olanlar yine bunlar. Gözü yaşlı anaların vebalini ödeyemeyecekler, bu ülkeye ihanetin faturası ağır olacak” dedi.

FETÖ AMERİKA VE BATININ KONTROLÜNDE...

FETÖ’nün Amerika ve Batı’nın kontrolünde olduğuna dikkat çeken Şahin Tin, “Eğer 15 Temmuz darbe girişimini milletimiz püskürtmeseydi biz bugün burada bu toplantıyı yapıyor olamazdık. Aslında bunların sadece hedefi Türkiye’yi ele geçirmek de değil.  Dünyadaki 172 ülkede Amerika ve Batının kontrolünde darbe girişimi planları yapmışlar. Hatta Kırgızistan ve Özbekistan gibi bazı Orta Asya ülkelerinde de darbe girişimlerinde bulunmuşlar ve bazı yerlerde de yönetimleri ele geçirmek adına başarılı olmuşlar. Afrika’da da aynı şekilde. Anadolu’dan giden iş adamalarını o bölgelerde huzurlu bırakmadılar. Afrika ülkelerinde her şirkete bir kişiyle başlayıp birçok kişi yerleştirdiler. Hem şirketlere ceza kestirip hem de kesilen cezalara çözüm bulacağını söyleyerek himmet toplayan ve bu topladığı himmetleri Amerika’ya gönderen bir yapı var. Bu kadar kötü bir zihniyetle karşı karşıyayız. Türkiye’de inancı, ahlakı, yok etmeye çalıştılar, değerlerimizi yok saydılar, birbirimizin arasına fitne soktular. Takiye yaparak cemaatin menfaatlerini dinin önüne geçirdiler. Bu düşman aslında aleni bir düşman da değil, gizli bir düşman. 15 Temmuz’da milletimizin istediği oldu, onların istediği olmadı. Millet olarak inşallah bunlarında üstesinden geleceğiz. İnancımıza gölge düşürtmeyeceğiz. Bayrağımızı özgürce dalgalandırmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

15 TEMMUZ İKİNCİ İSTİKLAL MÜCADELESİ

Türkiye’nin yükselişini durdurmak, kontrol altına almak isteyen güçlerin maşalarıyla birlikte birçok cepheden saldırıya geçtiğini belirten Şahin Tin, “Ülke olarak çok önemli ve kritik bir eşikten döndük. Doğu ve güneydoğuya baktığımızda PKK teröristini hazırlamış bir yerden geliyor. PYD Suriye tarafından giriyor. DAEŞ giriyor. İran sınırı açık oradan da giriş yapılıyor. Ermenistan’dan girişler oluyor. Plan şu Doğu ve Güneydoğuyu özerkleştirecekler. Ankara’nın bu tarafı İstanbul dahil FETÖ gelecek oturacak o bölge onun olacak. Boğazlar da Avrupa ve Amerika’nın kontrolünde olacak. Türkiye’yi böyle bir Türkiye yapmaktı gayeleri ancak milletimiz buna müsaade etmedi elhamdülillah. Milletimizin yaptığı dualar sayesinde bu büyük beladan kurtulduk. Onun için 15 Temmuz ikinci istiklal mücadelesidir. Milletimiz esareti değil istikbalini ve özgürlüğü seçti” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.