Horoz berabere kaldı

Horoz berabere kaldı

Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Metin Yıldız, 2-2 berabere kaldıkları Altınordu maçı sonrası yaptığı açıklamada seyircilere sitem etti. Yıldız, "Kaybedebilir ya da kazanbilirsiniz. Futbol hayatın kendisi. Biz puan kaybetmekten çok destek göremediğimiz i

A+A-

PTT 1'inci Lig'de küme düşme hattındaki Denizlispor ile galibiyet hasretine son vermeye çalışan Altınordu'nun oynadığı Ege derbisinde gülen çıkmadı: 2-2. 

Bu sonuçla üst üste ikinci beraberliğini alan Denizlispor 26 puanla son 6 haftaya düşme hattında girdi. Galibiyet hasreti 8 haftaya yükselen Altınordu 34 puana yükseldi.

2'nci dakikada Erdoğan'ın topuk pasını alan Cengiz, ceza sahası çizgisi önünden sert vurdu, top az farkla auta çıktı. 

18'inci dakikada ani gelişen Denizlispor atağında Leandrinho'nun paralel pasını kontrol eden Cihan, sol çaprazdan sert vurdu, top yandan dışarı gitti. 

19'uncu dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Göksu sert vurdu, top kaleci İsmail'den döndü, Göksu yine vurdu, İsmail bu kez meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti. 

33'üncü dakikada Dimov'un uzun pasını yakalayan Leandrinho kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu aşırttı. Kaleciden dönen meşin yuvarlağı Leandrinho iyi kullanamayıp, defans oyuncularına kaptırdı. 

34'üncü dakikada Denizlispor golü buldu. Cihan'ın nefis pasını iyi takip eden Genkov, defansın arkasına sızıp aşırtma bir vuruşla Tolga'yı avladı: 1-0. 

41'inci dakikada Altınordu skoru eşitledi. Emre sol kanattan ortaladı, ceza sahası içinde Cenk'in kafasından seken top Erdoğan'ın önünde kaldı, bu futbolcunun sert ve düzgün vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-1. 

42'nci dakikada Sakatlanan Genkov'un yerine Şaban oyuna girdi. 

75'inci dakikada Altınordu öne geçti. Bu dakikada Erdoğan'ın sağ çaprazdan kale sahası içine çevirdiği top Denizlispor defansından döndü, dönen topu önünde bulan Cengiz, sert bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-2.

86'ıncı dakikada Kerem ceza sahası içinden aşırtmı bir vuruş yaptı, kaleci Tolgahan topu kornere çeldi. 

90+3'üncü dakikada Denizlispor beraberlik gölünün buldu. Furkan sağdan ortaladı arka direkteki Leandrinho'nun yarım vole vuruşunda top defansın kale çizgisinde müdahalesine rağmen ağlara gitti: 2-2.

Altınordu'nun geçen haftaki Giresunspor karşılaşmasından çok farklı oynadığını ifade eden Yıldız, "Karşımıza daha derli toplu, diri bir ekip çıktı. Son anda alınan 1 puan bizim için önemli. Bu 1 puan belki de bizi ligde tutacak. Teknik heyet ve karakterli oyuncu grubu kalan 6 haftada Denizlispor'u ligde tutacak puanları almak için elinden geleni yapacak" diye konuştu.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Denizli'ye 7 haftadır 3 puan alamamanın stresiyle geldiklerini söyleyerek, "Maçın ilk yarısında iyi futbol oynadık. İkinci yarıda tempomuz düştü. Mağlup durumdan galip duruma geçmemize rağmen, şanssız bir golle beraberliğe razı olduk. Aşırı sıcakta vermiş oldukları mücadeleden ötürü iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum. Kalan 6 karşılaşmada iyi futbol oynayarak toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız. Hedefimiz artık bu" diye konuştu.

KAPTAN'IN GÖZYAŞLARI

Denizlispor Kaptanı Veli, Altınordu maçı sonrası duygusal anlar yaşadı. Müsabakanın 88'inci dakikasında takımı 2-1 gerideyken oyundan alınan Veli'ye kapalı üst tribünde oturan bazı taraftarlar tepki gösterince deneyimli futbolcu çileden çıktı. Taraftarlara küfürle yanıt veren Veli'nin soyunma odasında gözyaşı döktüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.