Horoz Geride Kaldı,Sabır İstiyor!

Horoz Geride Kaldı,Sabır İstiyor!

Denizlispor’un Sportif Direktörü Ali Tandoğan, takımın yüzde 80-90 aralığındaki oyuncularının yeni transfer olduğunu ve kongrenin geç yapılmasından dolayı takım olarak rakiplerinin 15-20 gün gerisinden geldiklerini kaydetti.

A+A-

Hazırlık maçlarının lige ölçü olmadığını ancak takımın henüz taktik ve teknik çalışma dahi yapmadığının altını çizen Ali Tandoğan, Denizlililerden ve taraftarlardan sabırlı olmalarını istedi. Ligin ilk 4 haftası sıkıntı yaşayacaklarını bildiklerini ifade eden Tandoğan, “Henüz birbirlerini tanımayan oyuncular var. Şu an kondisyon ve kuvvet çalışması yapıyoruz. Teknik ve teknik kısmına henüz gelmedik. Kongre geç olmasından dolayı rakiplerimizin 15-20 gün gerisinden, günde çift idman yapsalar neredeyse 35-40 antrenman gerisinden geliyoruz. Fizyolojik yapıları 90.dakikaya dayanıklı değil. Tabiki bu maçlarda eksiklikleri de görüyoruz. Aslında bireysel anlamda kötü oyuncular değiller. Ben Denizlispor’da başarılı bir 5.5 sene top oynadım. Denizlispor’un da başarısı için buradayım. Mutlaka performansı düşük oyuncu ya da yanlış yaptığımız transfer olacaktır. Ligin ilk 4 maçı büyük sıkıntı yaşayacağız. Hiçbir takımı yüzde 100 yeneriz diyemeyiz. 2 hazırlık maçımız var, onları da oynayıp son duruma bakacağız. Denizlililer ve taraftarlarımız sabırlı olsun, bize ligin ilk 4 haftası müsaade etsinler” dedi.

“EGO’SU YÜKSEK HOCA İSTEMİYORUZ”

Henüz teknik direktör bulmadıklarını belirten Ali Tandoğan, kesinlikle Ego’su yüksek bir hoca istemediklerinin altını çizdi. Gelebilecek teknik direktörün kendileriyle uyumlu ve istişare edebilecek karaktere sahip olması özelliğini taşıması gerektiğini kaydeden Tandoğan, “Tabiki bunun mali ayağı da önemli. Bütçemiz kısıtlı. Hoca için de biraz geç kaldık. Ben sportif direktörüm, bu ayın 15’inde kursa gideceğim ve 14 gün yokum. O zaman nasıl olacak bilmiyorum. Bunu başkanımız Süleyman Urkay ile etraflıca konuşup çözüme gideceğiz” diye konuştu.

MANİSA VE FETHİYE İLE OYNAYACAKLAR

Denizlispor, ilk hazırlık maçında Kızılcabölükspor ile 1-1 berabere kalıp, ikinci hazırlık maçında Nazilli Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu. Yeşil siyahlılar, Perşembe günü saat 19.00’da ‘Afyon Demokrasi Kupası’nda Manisaspor ile Afyon Arena Stadı’nda oynayacak. Horozlar, 4 hazırlık maçını ise hafta sonu Fethiyespor ile yaptıktan sonra lige odaklanacak.

KAPTANLIK PAZUBANDI DEFANS OYUNCULARINDA...

Denizlispor'da yeni sezonun kaptanları da belli oldu. Yeşil siyahlılarda kaptanlık pazubandını defans oyuncuları takacak. Denizlispor kaptanlığına Tuna Üzümcü getirilirken, ikinci kaptan ise Ömer Alp Kulga olacak. HACI SELAMOĞLU

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.