Horoz Virajı Aldı

Horoz Virajı Aldı

Denizlispor sahasında 6 maçtır yenilgi almayan Adana Demirspor'u 2 - 0 yenerek sahadan sildi. Leandrinho'nun golleriyle Denizlispor'un ligde kalma ümitlerini arttırdı.

A+A-

PTT 1. Lig'in 29. hafta maçında Adana Demirspor sahasında Denizlispor'a 2­0 mağlup olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselme yolunda ağır yara aldı.

ADANA DEMİRSPOR: 0 ­ DENİZLİSPOR: 2 Stat: Adana 5 Ocak Fatih Terim Hakemler: Suat Arslanboğa, Gökhan Memişoğlu, Mehmet Kısal Adana Demirspor: Fevzi Elmas, Attamah (Dk. 57 Hüseyin Kala), Ahmet Burak Solakel, Pote, Anıl Taşdemir (Dk. 70 Kenan Özer), Bezerra, İbrahim Dağaşan (Dk. 87 Abdulkadir Özgen), Burak Çalık, Onur Akbay, Murat Akyüz, Mehmet Ozan Tahtaişleyen Teknik Direktör: Tayfur Havutçu Denizlispor: İsmail Şahmalı, Veli Acar (Dk. 84 Serkan Atak), Servan Taştan, Kerem Gülbahar, Martines, Cihan Özkaymak, Şevki Çınar (Dk. 79 Mustafa Keçeli), Recep Niyaz (Dk. 88 Muhammed Emel), Dimow, Furkan Şeker, Cenk Güvenç, Muhammed Emel), Dimow, Furkan Şeker, Cenk Güvenç Teknik Direktör: Ümit Metin Yıldız Goller: Dk. 37 (penaltıdan) ve Dk. 90+3 Martines Leandrinho (Denizlispor) Sarı Kartlar: Dk. 2 Joseph Attamah, Dk. 37 İbrahim Dağaşan (Adana Demirspor)

MAÇIN ARDINDAN

Adana Demirspor Teknik Direktörü Tayfur Havutçu PTT 1. Lig'in 29. haftasında, sahasında Denizlispor'a 2­0 yenilen Adana Demirspor'un teknik direktörü Tayfur Havutçu, "Ligin bitimine 5 hafta var, her şey değişebilir" dedi. Havutçu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hem geçen hafta hem de bu hafta ellerine gelen fırsatı değerlendiremediklerini söyledi. Deplasmandaki

Giresunspor ve bugünkü Denizlispor maçlarından 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini ancak başaramadıklarını ifade eden Havutçu, şunları kaydetti: "Bugün oyuna istekli ve arzulu başladık ama istediğimiz final paslarını öndeki oyuncularla buluşturamadık. Daha sonra penaltı golüyle mağlup duruma düştük. Bilmiyorum ama bana söylenen penaltı olmadığı. Daha sonra da taraftar protestosu başladı, bu da ister istemez oyuncuların üstünde baskı oluşturdu. Maçı beraberliğe getirebilirdik ama olmadı, üzgünüz. Şu anda elimizdeki mevcut kadroyla devam etmemiz gerekiyor, bir şey yapma şansımız yok. Ligin bitimine 5 hafta var, her şey değişebilir." Tayfur Havutçu, kağıt üzerinde kaliteli oyunculara sahip olduklarını ancak takım olmanın daha fazla önem arz ettiğini de sözlerine ekledi.

Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız Denizlispor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız, bu maçın kendilerine olan güvenlerini arttırdığını dile getirdi. Yıldız, takımının ligde bulunduğu konumla, kapasitesi arasında çok büyük fark olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Çok önemli bir galibiyet aldık. Çok güzel bir birliktelik oldu. Biz takımdan çok şey öğrendik. Bunu gurur duyarak söylüyorum. Adana Demirspor maçının kazanılması, kendi içimizde duyduğumuz güveninin kamuoyuna da gösterilmesiydi. Adana önemli bir kent, buradan 3 puanla ayrılmak güzel. Baskıyı kırdığımızda kazanacağımızı düşünüyorduk bunu da başardık.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.