Hüseyin Gürlesin:Ramazan Berekettir

Hüseyin Gürlesin:Ramazan Berekettir

Pamukkale ilçesinde yer elan Cankurtaran mahallesinde hayırsever Mehmet Arslan tarafından yaptırılan caminin açılışı yapıldı.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkan Hüseyin Gürlesin, mübarek Ramazan ayının arifesinde açılan cami için hayırsever Arslan’a teşekkür ederken, Ramazan mesajında, “Ramazan ayı bereket ayıdır. Tüm halkımızın Ramazan’ı mübarek olsun” dedi.

Pamukkale ilçesine bağlı Cankurtaran Mahallesi’ndeki hayırsever gurbetçi Mehmet Arslan tarafından yaptırılan caminin açılışı yapıldı. Açılışa Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Tavas Belediye Başkan Turan Veli Akyol, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Pamukkale Müftüsü Nihat Sevil, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, hayırsever gurbetçi Mehmet Arslan ile çok sayıda protokol üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı. Hayırsever İşadamı Mehmet Arslan’ın kendi adını taşıyan camii, okunan duaların ardından ibadete açıldı. Ramazan ayı başlangıcından önceki son gün yapılan açılışın ardından cami bahçesinde yemek hayır düzenlendi. Hayırsever gurbetçi Mehmet Arslan, kışın Kızılcabölük’te, yazın ise Cankurtaran Mahallesi’nde oturduğunu kaydederek, “ Almanya’da 35 yıl çalıştım. Bir süre önce memleketim Denizli’ye geldim. Tavas Kızılcabölüklüyüm. Allah nasip etti Pelitlibağ Camii’ni yaptırdım. Cankurtaran’da oturuyorum. Burada en büyük eksiklik camiydi. Allah nasip etti buraya da camii yaptırdım. Allah ömür ve sağlık verirse daha neler yaptıracağım. İnşallah içimdeki o istekleri gerçekleştirmek nasip olur” dedi. Arsanın hazine tarafından karşılandığını belirten Arslan, imar ve çevre düzenleme işlerinde Pamukkale Belediyesi’nin desteğini gördüğünü sözlerine ekledi.

 

“RAMAZAN BEREKETTİR”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise Ramazan mesajı verdi. “Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluştur” diyen Başkan Gürlesin; mesajında ise “11 ayın sultanı Ramazan ayına bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Ayı sadece oruç tutmak, sahura kalkmak değildir. Hoşgörünün, barışın, sevginin, yardımlaşma ve paylaşmanın ayıdır. Ramazan ayı bereket ayıdır. Ruhların arındığı, kalplerin parıldadığı, suçların ve günahların azaldığı bu mübarek aydaki bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu vesile ile başta Pamukkaleli ve Denizlili vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutluyor, bu mübarek ayın, bereket, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.