İLESAM Kültür ve Sanat Etkinliklerine Devam Ediyor!

İLESAM Kültür ve Sanat Etkinliklerine Devam Ediyor!

İLESAM / Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliğinin kültürel faaliyetleri başarılı örneklerle devam etmektedir.

A+A-

İlesam üyelerinin alanındaki çalışmaları titizlikle takip etmekte, konferans vermeleri, yeteneklerinin paylaşılması noktasında şiir dinletileri vs. için teşvikte bulunmaktadır. 27 Aralık 2014 tarihinde İlesam Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız'ın açılış konuşması ile başlayan etkinlik,Cumhuriyet Savcısı Cihan Ergün, Hukuk Devleti konulu konferansı ile devam etti. Tekrarı istenilen konferansın ardından gelenekselleşen cumartesi şiir günleri dinletisi başladı. İlesam yönetimi katkılarından ve ilim - edebiyat alanındaki hizmetlerinden dolayı başarılı üyelerini Teşekkür Belgesi ile onurlandırdı. Bu ödüllendirmenin zaman zaman devam edileceği açıklandı. Teşekkür Belgelerini,

İLESAM Ankara Şube Başkanı Durak Turan Düz takdim etti.

İLESAM’ın Şiir dinletisine katılan ve Teşekkür Belgesi alan üyeleri : Cihan Ergün, Sultan Özateş, Sibel Unur Özdemir, Bekir Yeğnidemir, Orhan Vergili, Mehmet Sevinç Ergun, Zeliha Altındal, Aşık Bayrami, Niyazı Bali, Fatma Kalkan, Seyfettin Çoban, İbrahim Yaman, Uğur Bulut, Necati Özdenkoş, Mustafa Firengiz, Mahir Ünat, Durak Turan Düz, Bayram Yelen, Ali Haydar Keskinoğlu, Şakir Susuz, Hayriye Çitoğlu, Hayrettin Gültekin, Cahit Karaç ve Mustafa Anduç.

Şair ve Yazar Ümit Zeki Soyuduru, Şerife Köksal Badısaba arkadaşlarımız bu güzel ailenin arasına katıldılar ve İlesam Üyeliklerini kutluyorum. Şiir yüreklerle bir arada olmak ve farklı sevgilerle yürek dalgalarını paylaşmak çok değerli. Rabbim başarılı yürekleri daima korusun.

Haber: Sultan Özateş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.