Kadınlar Günü kutlamaları başladı

Kadınlar Günü kutlamaları başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında 8 ilçede düzenleyeceği program Serinhisar ve Acıpayam ilçesi ile başladı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “8 gün 8 ilçe” sloganı ile düzenlediği etkinlikler Serinhisar ve Acıpayam ilçesinde düzenlenen programlar ile başladı. Serinhisar’ın ardından Acıpayam’da düzenlenen programlara, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer’in eşi Elif Şanlıer, Acıpayam Kent Konseyi Başkanı Nazan Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri ve kadınlar katıldı.

 

“Tüm kadınlarımızın yanındayız”

 

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, “Bu yıl 8 Mart’ta 8 ilçemizdeki kadınlarımızla bir araya gelmek istedik. Etkinliklerimizin ilk durağı Serinhisar oldu. İkinci durağımız ise Acıpayam” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin din, dil, ırk görüş ayrımı yapmadan kadınlar için çalışan bir meclis olduğunu ifade eden Özen, “Biz tüm kadınlarımızın yanındayız. Kadın Meclisi gerek psikolojik gerekse hukuki anlamda kadınlarımıza her türlü yardımı sunmaktadır. Biz her zaman önce kadın diyoruz” diye konuştu.

 

Şevkan: “Kadınlar hayata renk verir”

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Şair Oktay Arif’in Kadın Giderse adlı şiirini okuyarak kutlayan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, “Her günümüz kadınlarımızın günü, kadınlarımızın bayramı olsun. Hayata renk veren siz değerli annelerimiz, kardeşlerimiz, bacılarımız ve eşlerimizdir. Her şeyden önce kadının olduğu yerde nezaket ve kibarlık vardır. Bu siyasette de böyledir” dedi.

 

Kobaş: “Kadının yeri ayrıdır”

 

“Kadının yeri her zaman ayrıdır” diyen Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ise, “Kadın başımızın tacıdır. Dünya Kadınlar Günü 1 günle sınırlı kalmamalıdır. Kadının hayatın içinde olması ayrı bir güzelliktir. Çünkü kadın çocuğun ilk öğretmenidir. Bu nedenle kadının donanımı toplumumuzun donanımı demektir. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum” diye konuştu. Programa katılan kadınlara karanfil dağıtılan etkinliklerde Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Sanatçısı Işıl Koç birbirinden güzel şarkılar seslendirerek kadınlara unutulmaz bir gün yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.