Kanser hastaları mini konserle moral buldu

Kanser hastaları mini konserle moral buldu

Denizli Devlet Hastanesi Zafer Gökşin Onkoloji Merkezi'nde tedavi gören kanser hastaları, düzenlenen mini konserle moral buldu. 

A+A-

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Denizli Devlet Hastanesi Zafer Gökşin Onkoloji Merkezi'nde kanser tedavisi gören hastalar için Kanser Haftası nedeniyle mini bir konser düzenlendi. Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk başta olmak üzere hastane yöneticileri ve kanser tedavisi gören hastalar etkinliğe katıldı. Bağlama Sanatçısı Mehmet Yılmaz tarafından seslendirilen türkülere eşlik edildi. Bazı hastalar servis çalışanlarıyla karşılıklı oynayarak eğlendi.

 Denizli Devlet Hastanesi'nin kanser hastalarının tedavi ve takibinde önemli bir misyon üstlendiğini belirten Genel Sekreter Öztürk, "Kanser sıklığı giderek artan bir sağlık ve yaşam sorunudur. Dünyada ve ülkemizde ölüm nedeni olarak, kalp-damar hastalıklarının hemen ardından gelmektedir. Erken tanı önemlidir. Eğer önlem alınır, zamanında ve erken tedaviye başlanırsa kanser, ölümcül bir hastalık olmaktan çıkar. Mini konser düzenlemekteki amacımız hastalarımıza moralini yüksek tutmak" dedi. 

 Genel Sekreter Uzm. Dr. Berna Öztürk, konserin ardından kemoterapi tedavisi gören kanser hastalarını tek tek dolaşarak, karanfil dağıttı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.