Kazada Vefat eden Makam Şoförümüzü Dualarla Uğurladık

Kazada Vefat eden Makam Şoförümüzü Dualarla Uğurladık

Denizli’de, Cumhuriyet Başsavcısı ile birlikte trafik kazasında hayatını kaybeden makam şoförü Muzaffer Akşehirli, son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Denizli’de, meydana gelen trafik kazasında Başsavcı Mustafa Alper ile birlikte hayatını kaybeden makamşoförü Muzaffer Akşehirli, cenaze namazının ardından toprağa verildi. Merkezefendi ilçesi Hilal Camii'ndeki cenaze namazına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın yanı sıra, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, Hsk Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akşehirli’nin eşi Dudu Akşehirli ile kızları Asiye ve Elif Öztürk, oğlu Ahmet Akşehirli, hakimler, savcılar, adliye çalışanları, polisler, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

Bakan Bozdağ, namaz öncesi babasının tabutu başında taziyeleri kabul eden Ahmet Akşehirli ve kızlarına başsağlığı diledi.

Öğle namazının ardından helallik alındı, daha sonra cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Bakan Bozdağ, makam şoförünün tabutunu omuzladı. Vatandaşlar da, Akşehirli’nin tabutunu omuzdan omzuna taşıdı. Akşehirli, ardından Çakmak Mezarlığına dualar eşliğinde toprağa verildi.

  Denizli Vergi Mahkemesinde 1982 yılında kadrosunda devlet memurluğuna başlayan Akşehirli, 1991 yılından bu yana Cumhuriyet Başsavcılığı makam şoförlüğünü yapıyordu. Evli olan Akşehirli 3 çocuk babasıydı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.