Keçeci'den taziye mesajı

Keçeci'den taziye mesajı

Keçeci: '' Alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet; ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.''

A+A-

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci’nin17 Şubat 2016 tarihindeki terör saldırısına ilişkin mesajıdır:

17 Şubat 2016 Çarşamba günü saat 18.30 sularında Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik yapılan saldırıya ilişkin bir mesaj yayımlayan Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, “Ankara'da 28 kişinin hayatını kaybettiği 61 kişinin yaralandığı kanlı terör saldırısını kınıyorum. Vatandaşlarımızın en yoğun olduğu bölgelerden birinde bu saldırının gerçekleştirilmiş olmasıterörün çirkin, kanlı ve hain yüzünü bir kez daha göstermiştir.En temel insan hakkı olan yaşama hakkını hedef alan, bu eylemi şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Neredeyse her gün terör saldırılarında verdiğimiz kayıplar bizi ciddi anlamda üzüyor. Huzur ve güvenliğimizi hedef alan, yaşama hakkına yönelik bu saldırıların bir an önce son bulmasını diliyorum.

Alçakça ve kalleşçe düzenlenen bu saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet; ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.