Kemoterapiden 100 Kat Daha Etkili

Kemoterapiden 100 Kat Daha Etkili

Yapılan araştırmalar sonucu bilim adamları, 2 gün içinde kanser hücrelerinin %98’ini öldürebilecekleri kök keşfetti! Keşfettikleri bu kök kanser hücreleri üzerinde inanılmaz etkilere sahipti.

A+A-

Karahindibağı Çayının Faydaları

Bu bitkinin kökünün kemoterapiden daha iyi olduğunu gözlemlediler çünkü kemoterapinin aksine, karahindiba yalnızca kanserli hücreleri öldürüyordu.

Bu araştırmayı Kanada Windsor Üniversitesi Kimya ve Biyokimya Bölümü yürüttü; sonuçlar, kanser hastaları için yeni bir umut olacak. Karahindiba kökü, vücuttaki sağlıklı hücrelere zarar vermeden kanserli hücreleri etkili bir şekilde öldürüyor.

Karahindiba otunun çayını demleyip, içebilirsiniz.

Karahindiba Çayı Tarifi:

1 bardak sıcak suyun içerisine bir kaç adet karahindiba bitkisi atarak 5 dakika beklettikten sonra içebilirsiniz. Bu yaptığınız çayı sabah akşam içmeniz öneriliyor.

Ayrıca bitkinin köklerini salataların içine katarak tüketebilirsiniz.

Karahindiba çayı, kanser hücrelerini etkileyerek 48 saat içerisinde çözülmelerini sağlar ve yeni sağlıklı hücrelerin hastalık kapmalarını engeller.

Çoğunlukla ihmal edilen bu bitki, birçok tıbbi özelliklere sahip ve yapmanız gereken tek şey, bu bitkiyi trafikten uzak, temiz yamaçlardan toplamak.

Büyüklerimiz, tıbbi özelliklerinin farkında olarak, karahindiba çiçeklerinden şuruplar yaptılar; ancak bilmedikleri nokta, karahindiba kökünün kanser hastalarına yardımcı olabileceğiydi.

Bu önemli bilgi ve yöntemlerden daha fazla kişinin faydalanması için, beğenip, paylaşmayı unutmayın lütfen...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.