Ahmet Özcan

Ahmet Özcan

Akishaber / İmtiyaz sahibi
Yazarın Tüm Yazıları >

Ferudun bana cevap vermiş…

A+A-

Bak şimdi Ferudun…

Ben Ortadoğu Gazetesi Temsilciliğini 1999 yılının son altı ayında Fikret Karatepe’nin ısrarıyla (Fikret Karatepe o zaman Ortadoğu Gazetesinde köşe yazarlığı yapıyordu.Fikret Hoca çok şükür yaşıyor merak edenler arayıp sorabilir) ve İl Başkanı Ali Keskin (Ali Keskin yaşıyor merak edenler arayıp sorabilir) zamanında aldım. Sen  2006 kongresinden bahsediyorsun.  Bana cevap vereceksin diye tekrar gülünç duruma düşüyorsun.Sana kızmıyorum sadece acıyorum bu bir.Ben Ortadoğu Gazetesi Temsilciliğini aldığım zaman yani 1999 yılında Denizli’ye sadece 40 (Kırk) gazete geliyordu ve yarısı da geri gidiyordu.Dört ay gibi kısa bir sürede tam 700 aboneye çıkardım.Sabah namazından sonra herkesin gazetesini tek tek kapısına bırakmama rağmen sen dahil hiç kimse bana bırak bir yıllık abone parasını peşin vermeyi kapınıza getirdiğim gazetenin aylık parasını bile vermediniz.Ve ben Gazeteye tam 1500 TL borçlandım, gittim senet verdim ve koç gibi de ödedim.Gazetenin temsilciliğini de 6 ay sonra bıraktım. Yani yıl 1999 ile 2000 yılları başı. Senin tarihleri ve zamanı karıştırman gayet normal çünkü sen normal bir kafayla bile her şeyi birbirine karıştıran birisin. Daha fazlasını yazmıyorum anlayan anladı ne demek istediğimi. Varsa bir derdin büromu bilmeyebilirsin en azından telefonumu biliyorsun ararsın konuşursun. Sonbaharda güneşlenmek için duvar diplerine oturan mahalle kadınları gibi facebooklarda cevap yazmazsın.
Ortadoğu Gazetesi 38 yıllık bir gazete olmasına rağmen hala tirajı 5 bin ile 6 bin arasındaysa bunun tek sebebi de senin gibi dava adamıyım diye ortalıkta gezenlerdir. Türkiye genelinde MHP Teşkilatlarındaki yöneticiler bu gazeteyi alsalar parasını ödeseler en az 20 bin satması gerekmez mi? O günlerde yani benim temsilciliğini yaptığım zamanki gazetelerden birini bulan olursa Rahmetli Necdet Sevinç’in benim için köşesinde yazdığı teşekkür yazısını bulabilir. Buraya kadar olan cevap Ortadoğu Gazetesi ile ilgili olan kısım... Yani senin hiçbir şeyden haberin olmadığı gibi ne dediğini de bilmiyorsun…Az önce de yazdığım gibi gerçekten sana kızmıyorum sadece acıyorum Ferudun.

MHP’nin yayın organlarını okutmak ve abone yapmak davanın sırtında sülük olmak mı ? Kimisi ben yönetim kurulu üyesiyim ben de mi para vereceğim, kimisi ben başkanım ben de mi para vereceğim, kimisi ben reisim ben de mi para vereceğim demek dava adamlığı da onları yani senin gibilerini teşvik etmek mi dava adamlığı? Şimdi Denizli’de Ortadoğu Gazetesi'nin temsilcisi var. Bir dinleyin bakalım neler neler diyor öğrenin. Aynı sakat kafa hala devam ediyor.

Şimde gelelim 2023 Dergisine…

Evet sen 2023 Dergisi'ne abone oldun ve o dergi sana bir yıl geldi, ikinci yıl parasını vermediğin için ben de dergiyi kestim. Hala o derginin temsilcisi benim, parasını verenin dergisi gider. Birkaç karışıklık olmuş olabilir her işte olduğu gibi.

Şimdi asıl meseleye gelelim…

2006 yılında beni yönetime (İl disiplin kurulu üyeliğine) aldın... Doğru ama ben sana "Beni yazma ilk yaptığın yanlışta beni bulursun karşında" dedim. Sen dahil il ve ilçe yönetim kurulu üyelerine bu dergiye abone olunması gerektiğini söylediğim doğrudur. Birkaç kişi toplantıda tamam abone olalım demesine rağmen abone olanların sayısı üç veya beştir. Sana gelen şikayet şu; "Ahmet bizi abone yapmaya çalışıyor biz olmak istemiyoruz" diyenlere sen şunu diyemedin... "Her türlü haltı her yerde yiyorsunuz olmadık yerlere para harcıyorsunuz bu bizim davamızın yayın organıdır abone olun" diyeceğin yerde abone olmalarına engel oldun. Benim o dergiden yılda kazanacağım para ise sadece 12 TL... Yani aylık 1 TL. Kim ayda 1 TL için "Davaya sülük" olur? Benim ayda kazanacağım 1 TL için mi sana düşman olmuşum?

Benim istifama gelince…

Sana gelen şikayetler var doğru,şikayetin konusu benim davama bir kıl kadar halel getirdiğim yönünde olmadı olamaz da... Seninle il başkanlığı makamında oturup konuştuğumuzda zor durumda olduğunu söyleyen sensin, kimsede para yok derginin aboneliği için yönetim kurulu üyelerini sıkıştırıyormuşsun ben zor durumdayım diyen sensin. Ben de madem sen zor durumdasın ben istifa ediyorum sen de rahatla dedim ve istifa ettim. Sen benim istifamı isteyemezsin çünkü il disiplin kurulu üyesinin istifasını sadece genel merkez isteyebilir il başkanı dahi buna yetkili değildir dediğimde sen il başkanlığı yaptığın partinin tüzüğünden bile habersiz olduğun için istifasını ben istedim diyebiliyorsun. Canlı şahidi İl Disiplin Kurulu Başkanı Av.Murat Bozbeyoğlu'dur... Şimdi benim davam adına yapmak istediğim yani dergiye abone olun vatandaşın karşısına çıktığınızda söyleyecek bir fikriniz olsun demem ‘’Davanın sırtında sülük’’ olmaksa evet ben sülüğüm.Davamı ayda 1 lira sömürmek buysa evet ben sülüğüm. Senin yönetime getirdiklerin  gibi okur yazar olmayan sağdan soldan devşirme getirdiklerine bu söylemem sülüklükse evet ben sülüğüm.

SON SÖZ…

Ferudun istersen artık yazma yazarsan bundan sonra daha ağır cevap alacaksın haberin olsun. Bunu sana söylerken de eski bir tanıdığın olarak kabul et. Konuştukça batacaksın hem de ne batış. İstersen insanları kendine daha fazla güldürme...

Bu yazı toplam 25711 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.