Sakin ÖNER

Sakin ÖNER

Eğitimci
Yazarın Tüm Yazıları >

Teröre Asla Baş Eğmeyeceğiz!

A+A-

TERÖRE ASLA BAŞ EĞMEYECEĞİZ

Prof. Dr. Mustafa E. ERKAL

Bölücü terör örgütü militanlarınca 7 Haziran 2016 tarihinde İstanbul Vezneciler’de İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi’nde nöbet değişimine giden polis aracına bombalı saldırıda bulunulmuştur. Bu alçakça saldırı sonucunda 6’sı polis, 7’si sivil toplam 11 vatandaşımız şehit olmuş, 34 vatandaşımız da yaralanmıştır. Aydınlar Ocakları olarak şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ailelerinin ve milletimizin başı sağolsun, Allah sabır versin.

Bu alçakça ve kalleşçe saldırının AB ile müzakerelerin sürdüğü, Terörle Mücadele Yasası’nın değiştirilme baskısının sürdüğü bir ortamda gerçekleşmiş olması manidar ve ders niteliğindedir. Eğer sözde dost ve müttefiklerimiz terörün her çeşidine karşı iseler; bu insanlık suçu işleyenleri Türkiye’ye karşı kullanmaktan vazgeçmelidirler. Bu tür olaylar karşısında Türkiye’ye sadece taziye mesajları göndermek çözüm değildir.

Bu alçakça saldırıların hedefi; Ortadoğu haritasını BOP doğrultusunda değiştirmek, süper güçleri Ortadoğu’da egemen kılmak, Türkiye’nin toprak bütünlüğünü ortadan kaldırmak, AB ve ABD ile ilişkilerde bizi sıkıntıya sokmak , Kıbrıs’ta tavize zorlamak ve bizi uysallaştırmaktır. Bu tezgahı ve dış tertibi düzenleyenler, içerde “Yeni Anayasa”yı hayata geçirterek ve “Yeni Türkiye”yi kurdurtarak hedeflerini gerçekleştirmek istemektedirler. Bizlere düşen görev, bu haince plan ve projeleri sonuçsuz bırakmak ve destekledikleri bölücü terörle yasalar içinde sonuna kadar mücadele etmektir. Şurası unutulmamalıdır ki, Türk milleti teröre asla boyun eğmeyecektir.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Bu yazı toplam 2512 defa okunmuştur.
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.