Marmaris'ten Mehmetçiğe 1 Ton 600 Kg Bal

Marmaris'ten Mehmetçiğe 1 Ton 600 Kg Bal

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Güneydoğu'da görev yapan güvenlik görevlileri için toplanan bir ton 600 kilogram çam balı bölgeye gönderildi

A+A-

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki vatandaşlar tarafından Güneydoğu'da terörle mücadelede görevli güvenlik görevlileri için temin edilen bir ton 600 kilo çam balı bölgeye yollandı.

İlçede yaşayan Ahmet Yılmaz ve Yaşar Yiğit, güvenlik güçleri için başlattıkları kampanya ile iş adamları ve hayırseverlerin desteğiyle Marmaris'e özgü bir ton 600 kilo çam balı tedarik etti.

Kampanyaya ilişkin gazetecilere açıklama yapan Yiğit, güvenlik güçlerine daha önce de 500 kilogram çam balı gönderdiklerini söyledi.

Yiğit, vatandaşların ilgisi üzerine bu kez de öncekinin 3 katı miktarda bal tedarik ettiklerini belirterek, terörle mücadele eden ekiplere moral ve vitamin kaynağı olması için toplanan balları gönderdiklerini kaydetti.Balları, Şırnak'ın ardından Diyarbakır ve Mardin'deki polis ve askerlere ulaştırılmak üzere valiliklere gönderdiklerini anlatan Yiğit, şöyle konuştu:"Güneydoğu'da her gün şehit haberleri aldığımızda içimiz kan ağlıyor. Bizler de hayırseverlerimizin desteği ile güvenlik güçlerimize yardım edebilmek adına topladığımız 43 teneke balı onlara göndereceğiz. Daha önce bilindiği gibi güvenlik güçlerimize verilmek üzere ilk parti 17 teneke balı Şırnak Valiliğine göndermiştik. Bunun devamı olarak hem Mardin hem de Diyarbakır'a da göndermek istedik. Bu konuda Ahmet Yılmaz kardeşim ile ön ayak olup bunun çalışmasını başlattık."Hayırseverlerin desteği sayesinde 43 teneke içinde bir ton 600 kilogram bal topladıklarına işaret eden Yiğit, "Bu 43 teneke balın 10 tenekesini Mardin'e geri kalan 33 tenekeyi de Diyarbakır'a göndereceğiz" dedi.Açıklamanın ardından Mardin ve Diyarbakır valiliklerine iletilmek üzere bir ton 600 kilo bal kargoya teslim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.