Memişoğlu’na “hayırlı olsun” Ziyaretleri Sürüyor

Memişoğlu’na “hayırlı olsun” Ziyaretleri Sürüyor

Denizli Ticaret Odası, Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (AYSİAD) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Memişoğlu’na “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.

A+A-

Denizli Ticaret Odası’nı temsilen gerçekleşen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Salih Sarıkaya’nın yanısıra Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Önal, Ali İrimağzı, Kemal Tuncer, M. Fatih Koçer, Mesut Yılmaz, Ramazan Çelikkol ile Genel Sekreter Ali Rıza Tekin hazır bulundu.

Hüseyin Erikler başkanlığındaki AYSİAD heyetinde Başkan Yardımcıları Serdar Sezen ve Abdurrahman Demirdak, Genişletilmiş Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Gürbüz, Ali Alaybeyoğlu, Ali Önal, Ali Yapsu, Bilgehan Seçal, Prof. Dr. Bülent Topuz, Cemal Pekdemir, Cihan Filiz, Hanife Gündoğdu, Mahmut Çatlık, Mustafa Koç, Murat Dalyanoğlu, Süleyman Tıkıroğlu, Taner Atilla ve Ünal Erdoğan yer aldı.

MÜSİAD heyetindeki ziyaretçiler arasında ise Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Biltekin, Başkan Yardımcıları Akif Uygun ile Osman Kabalay, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Atıcı ile Ertan Şahan hazır bulundu.

Ekonomik ve sosyal gelişmelerin değerlendirildiği ziyaretlerde, heyetler, Başkan Memişoğlu’na “hayırlı olsun” dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi. Çalışmaları hakkında bilgiler veren heyetler, karşılıklı görüş alışverişi yaptı.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Memişoğlu, sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret ederek, Denizli Ticaret Odası’nın il, bölge ve ülke için hizmet üretmeye devam edeceğini söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.