Merkezefendi Açıkladı

Merkezefendi Açıkladı

Merkezefendi Belediyesi’nin her yıl ortaokul ve lise öğrencilerine yaptığı öğrenim yardımı bu sene de devam ediyor. Başvurularını tamamlayıp, öğrenim yardımı almaya hak kazanan Merkezefendili öğrenciler belirlendi. Bu çerçevede telefonlarına mesaj gelen M

A+A-

Merkezefendi Belediyesi bu yılda öğrenim yardımını sürdürüyor. Bu çerçevede Ekim ayında başlayan başvurular Kasım ayında sona ermişti. Öğrenim yardımı almaya hak kazanan Merkezefendili öğrenciler belirlendi. İhtiyaç sıralamasında belirlenen 2 bin 250 kişi için sonuçlar açıklandı. Belirlenen öğrencilerin telefonlarına Merkezefendi Belediyesi tarafından mesaj gönderildi. Aynı zamanda www.merkezefendi.bel.tr adresinden kimlik numaralarıyla da sisteme giriş yapabilecekler. 

Telefonlarına mesaj gelen Merkezefendili öğrenciler, Vakıfbank Çınar Şubesi’nden mesajda belirtilen tarihlerde bankamatik kartlarını teslim alabilecekler. Velileriyle birlikte, bankaya gitmesi gereken öğrencilerin, hem kendilerinin hem de velilerinin kimlik aslı ve fotokopilerini yanlarında bulundurmaları gerektiği açıklandı. 

ÖDEMELER NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Merkezefendi Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre 5 Aralık Pazartesi günü öğrenci yardımlarının ödemelerinin başlayacağı duyuruldu. Öğrenim yardımı alacak öğrenciler için Ekim, Kasım ve Aralık aylarının ücretlerinin toplu bir şekilde yatırılacağı belirtildi. Ocak ayından itibaren de öğrenim yardımlarının ödemeleri her ayın 5’inde yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.