Merkezefendi Belediyesi 50 bin fesleğen dağıtacak

Merkezefendi Belediyesi 50 bin fesleğen dağıtacak

Merkezefendi Belediyesi, ‘Merkezefendi 2. Tıp Günü’ etkinlikleri çerçevesince 50 bin fesleğen dağıtacak, onbinlerce mesir macunu saçacak.

A+A-

Merkezefendi Belediyesi, Zeytinburnu Belediyesi’nin de katılımıyla Merkezefendi Tıp Günü’ etkinliklerini bu yıl ikinci kez düzenliyor. 20 Mayıs Cuma günü sabah erken saatlerde başlayacak olan etkinlik, Merkezefendi Belediyesi önünde başlayacak. Burada tam 50 bin adet fesleğeni vatandaşa ulaştıracak olan Merkezefendi Belediyesi, mesir macunu da dağıtacak. İkramların da sunulacağı etkinliklerde mehteran ve sema gösterileri de izleyicilerle buluşacak.

“Tüm halkımızı bekliyoruz”

İlkini geçtiğimiz yıl düzenledikleri festivalin bu yıl 2. Sini gerçekleştireceklerini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkez Efendi, Denizli’mizde dünyaya gelmiş bir döneme damgasını vurmuş büyük bilgindir. Bilindiği üzere ilçemiz ismini bu büyüğümüzden almıştır. Kendisi tıp bilimi üzerine çalışmalar yapmış ve günümüze uzanan eserler bırakmıştır. Değerli büyüğümüzü ve eserlerini gelecek kuşaklara aktarabilmek için bizler de elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu tür etkinliklerle de değerlerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Zeytinburnu Belediyesi’nin de katılımlarıyla bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz ‘Merkezefendi Tıp Günü’ etkinliklerimizin bu amaca hizmet edeceği düşüncesindeyim. Tüm Denizli halkımızı düzenleyeceğimiz etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.