Messenger'a WhatsApp Benzeri Özellik Geliyor!

Messenger'a WhatsApp Benzeri Özellik Geliyor!

Facebook, sohbet uygulaması Messenger'a eklemeyi planladığı yeni özelliği test etmeye başladı. Gelecek özellik sayesinde Facebook arkadaşları dışındaki kişiler ile iletişim kolaylaşacak.

A+A-

1 Milyardan fazla kişinin kullandığıMessenger’a yeni bir özellik geliyor. Uygulamayı sosyal ağdan bağımsız kılmayı amaçlayan Facebook bu yöndeki adımlarına bir yenisini daha ekleyecek. Hali hazırda Facebook arkadaşı olmayan kişilerin “mesaj gönderme izni” ile birbirleriyle Messengerüzerinden iletişime geçmesine izin verilse de yeni yöntem arkadaş olma zorunluluğunu ve mesaj gönderme iznini tamamen ortadan kaldıracak.

Messenger’da da WhatsApp’a benzer bir şekilde “Kişi Ekle” özelliği olması planlanıyor. Bu özelliğin testlerine başlayan şirket, birbirleriyle Facebook arkadaşı olmayan kişilerin Messenger üzerinden kolayca iletişime geçmesini sağlamayı amaçlıyor. Yeni özelliğe göreFacebook listenizde olmayan bir kişi size Messenger üzerinden mesaj gönderdiğinde “kişi ekle” özelliği ile sohbet edebileceksiniz. Messenger’a kişi eklemek sizi Facebook arkadaşı yapmayacak. 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.