Mezarlıklarda Bayram Temizliği

Mezarlıklarda Bayram Temizliği

Denizli Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi de vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yapıyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yapıyor. Ramazan Bayramı sebebiyle şehrin en çok ziyaret edilen bölgelerinden olan mezarlıklarda da gerekli tedbirleri alan Denizli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların rahat ve huzur içinde ziyaretlerini gerçekleştirmesi için çalışmalarına hız verdi.

Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından kent genelinde bulunan toplam 1054 mezarlıkta yürütülen bakım ve temizlik çalışmaları düzenli olarak yapılarak, Ramazan Bayramı'nda vatandaşların ziyaretine hazır hale getirildi. Ekipler merkezde yapılan çalışmanın yanı sıra    ilçe merkezleri ile bağlı mahallelerde ki mezarlıklarda da temizlik ve bakım  çalışması yapıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.