MHP’den Çal’a iftar çıkarması

MHP’den Çal’a iftar çıkarması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve İl başkanı Yasin Öztürk ve çok sayıda partili Çal Belediyesi’nin Sazak Mahallesi’nde verdiği iftarda halkla buluştu.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Çal’ın Sazak Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

 

Tüm mahalle halkının bir araya geldiği iftar yemeğinde başta Milletvekili Emin Haluk Ayhan olmak üzere MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan,Denizli Ülkü Ocakları başkanı Hüseyin Ülgen,MHP Grup Başkan vekili Av.Yusuf Garip ve beraberindeki ekip ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açtı. Sazak Kapalı Pazar yerinde verilen iftar yemeği sonra ilk konuşmayı Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan yaptı. Başkan Akcan, “Birlik ve beraberliğin daha da kuvvetlendiği bu mübarek günleri en güzel şekilde yaşamaya çalışıyoruz. Belediye olarak bu yıl 25 mahallemizde iftar yemeği verdik, halkımızla beraber oruçlarımızı açtık. Sazak mahallemizdeki iftar yemeği davetimize katılan Sayın Genel Başkan Yardımcımız Emin Haluk Ayhan Bey’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Başkan Akcan’dan sonra mikrofonu alan MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, yaptığı konuşmada, “Bu mübarek aylar insanlar arasındaki kırgınlıkların, küskünlüklerin bittiği günlerdir. Görüyorum ki Sazak Mahallesi’nde oturan hemen hemen herkes iftar yemeğinde bir araya gelmiş. Ben Başkan’ımızı mahallelerde düzenlediği bu iftar yemeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu tür maneviyat duygusunun yoğun olarak yaşandığı yerlerde siyaset yapmak doğru değil, ramazan ayını bitirmemize çok az bir zaman kaldı. Hayırlısı ile bayramı da karşılayacağız. Ben şimdiden herkesin ramazan bayramını kutluyorum” dedi.

 

İftar yemeğinin ardından başkan Akcan ve milletvekili Ayhan, tek tek vatandaşlarla selamlaştı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.