MHP Honaz İlçe Başkanı Arıkan'da İstifa Etti

MHP Honaz İlçe Başkanı Arıkan'da İstifa Etti

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Çelik’in istifasının ardından Honaz İlçe Başkanı Sezgin Arıkan da istifasını açıkladı.

A+A-

MHP Honaz İlçe Başkanı Sezgin Arıkan, yaptığı yazılı açıklamada, Genel Merkezin anti demokratik tutumuna daha fazla katlanamayacağını belirterek istifa ettiğini açıkladı.

Genel Merkezin hala parti içi iktidarını korumanın peşinde olduğunu belirten Arıkan, “Ülkemizin geçirdiği bu zorlu dönemeçte bu kadar memleket meselesi var iken; hala parti içi iktidarlarını korumak adına Genel merkezimiz İlçe boyutlarında parti teşkilatlarımızı fesh etmeye devam etmektedir. Genel Merkezimizin kendi iktidarlarını koruma adına yaptığı demokratik ve ahlaki olmayan bu girişimleri esefle kınıyorum. Nerde kaldı kardeşliğimiz? Mevcut Genel Merkez yapımızın ülke geleceği ile ilgili iktidar alternatifi bir duruş sergilemediği kanaatimi taşıdığımdan dolayı teşkilat bünyesinde çalışma şevkim kırılmıştır.  Bu sebeple sancaktarlığını yaptığım Honaz İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Birey olarak ömrümün sonuna kadar Türk Milliyetçiliğine ve Ülkücü

Camiaya hizmet etmeye devam edeceğim. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.