MHP'li  Başkan Koltuğunu Aldı Sahile Gitti!

MHP'li Başkan Koltuğunu Aldı Sahile Gitti!

MHP Antalya Kaş İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz, deniz kıyısı ve dağda koltukla poz verip sosyal medya hesabından paylaştı. Yılmaz, "Mesajım öncelikle Türkiye’deki tüm koltuk sevdalılarına. Sonra da MHP yönetimine" dedi.

A+A-

MHP Kaş İlçe Başkanı harita mühendisi İsmail Şah Yılmaz, kurultay belirsizliği içindeki partisinin üst düzey yöneticilerine ve bazı hükümet yetkililerine göndermede bulunmak için farklı bir yol seçti. Kendi bürosunda oturduğu koltuğunu yanına alarak ilçenin farklı noktalarına götüren İsmail Şah Yılmaz, koltukla pozlar verdi.

Deniz kıyısında otururken ve çiçek koklarken koltukla fotoğraf çektiren İlçe Başkanı Yılmaz, bunları sosyal medya hesabından ’Koltuğumu sevdiğim doğrudur’ notuyla paylaştı. İsmail Şah Yılmaz’ın fotoğrafları yüzlerce beğeni ve yorum aldı.

İki ayrı mesaj

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Yılmaz, "Mesajım öncelikle Türkiye’deki tüm koltuk sevdalılarına. Sonra da MHP yönetimine" dedi.

Ülkede her gün şehit verildiğini ve ocakların söndüğünü, ancak kimsenin sorumluluk almadığını söyleyen İlçe Başkanı Yılmaz, şunları yazdı:

"İnsanlar düzmece davalarla yargılandı, mesleklerinden oldu, ocaklar söndü. Yine sorumlu yok. 13 Mayıs 2015’te Manisa’nın Soma İlçesi’nde 301 madenci sorumsuzluklar yüzünden canını yitirdi. Var mı sorumlu bakan, yönetici? Var mı ’Ben hatalıyım’ diyerek istifa eden bir bakan, bir genel müdür, bir yönetici? Yok. Resmi makamlarda ’ben sorumluyum’ diyen var mı? ’Ben hatalıyım’ diyerek istifa etme onurunu gösteren bir sorumlu yok. ’Hata yaptım’ diyen yok, koltuğu seven çok. MHP’ye, ilçe başkanı olduğum partime gelince. ’Ne oluyor’ diyen yok. Parti tabanına, örgütlere, kurultay delegelerine bir sorun, ’ne oluyor’ deyin. ’Ne istiyorsunuz’ deyin. Ama soran yok. Ben istiyorum ki bu sorular sorulmalı. Tabanın, parti örgütlerinin, bu örgütleri temsil eden kurultay delegelerinin sesine kulak verilmeli. Onların istekleri ve önerileri doğrultusunda bu sorunlar çözülmeli. Partimdeki bu kargaşa ve belirsizlik bitmeli. MHP üst düzey yöneticileri, bu sese kulak versin istiyorum. İkinci olarak da bu mesajı vermek istedim."

YENİÇAĞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.