MHP’li Garip gündeme getirmişti

MHP’li Garip gündeme getirmişti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akhan Mahallesinde yapımı devam eden yaya üst geçidine Şehir Er Doğan Acar’ın adı VERİLDİ

A+A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akhan Mahallesinde yapımı devam eden yaya üst geçidinde incelemelerde bulundu. Şehit Er Doğan Acar’ın ailesinin evini de ziyaret eden Zolan, yaya üst geçidine Doğan Acar’ın adının verileceğini açıkladı.

“GARİP GÜNDEME GETİRMİŞTİ”

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Kasım ayında Babadağ ilçesinde gerçekleştirilen toplantısında MHP grubu adına önerge veren Garip, Akalan Mahallesine yapılacak üst geçide Şehit Er Doğan Acar’ın isminin verilmesini istemişti.

MHP’li diğer meclis üyelerinin de imza attığı önergede Garip, “Denizli Büyükşehir Belediyesince Akalan Mahallesine yapımına başlanan üst geçide Şehit Jandarma Er Doğan Acar’ın isminin verilmesini isteyen Garip, önergesinde “Ülkemizde başta PKK terör örgütü ve diğer terör örgütleri ile mücadelenin amansız bir şekilde sürdürüldüğü bu günlerde milli birlik, kardeşlik ve dayanışma içinde çalışmamızın yanında, vatanımız için canını veren şehitlerimize ve emanetlerine sahip çıkmak, isimlerini ve aziz hatıralarını yaşatmak milli ve vicdani bir sorumluluktur. Bu vesile ile Akalan mahallesinde yapılması planlanan Akalan üst geçidinin adının Şehir Jandarma Er Doğan Acar üst geçidi olarak değiştirilmesi konusunda Meclis kararı alınmak üzere önergemizin gündeme alınmasını MHP Meclis Grubu adına arz ederiz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ise MHP grubunun önergesini değerlendirecekleri sözünü vermişti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.