Miniklerden çevre için başkandan mektuplu istek

Miniklerden çevre için başkandan mektuplu istek

Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu'nu ziyaret eden ilkokul öğrencileri, çevre temizliği konusunda isteklerinin yer aldığı mektupları teslim etti. 

A+A-

 AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'na ilçedeki okullardan ziyaretler sürüyor. Başkan Subaşıoğlu'na bu kez de Gazi İlkokulu Müdürü Ruhi Öz ile 3-A sınıfı öğretmeni Saniye Önkü ve öğrencileri konuk oldu. 

 Öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Başkan Subaşıoğlu'na ziyarette öğrenciler çevre konusunda isteklerinin yer aldığı bir mektupları da iletti. Başkan Subaşıoğlu, kendisine gelen mektuplarının tümünü okuyarak hepsine tek tek yanıt verdi.

 Başkan Subaşıoğlu, "Öğrencilerimizi okul öğretmenlerimizi makamımızda ağırladık. Öğrencilerimiz bizlere mektup yazmış. Mektupları okuyarak önerilerini dikkate aldık. Kendilerine de hızlı bir şekilde yanıt verdik" diye konuştu. 

 Gelen talepler üzerine Gazi İlkokulu'nda bulunan her sınıfa kağıt kumbarası verildiği, aynı zamanda okula pet plastik ve kompozit kumbaraları da yerleştirildiği de öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.