Müdürden Demir Gibi Emirler...

Müdürden Demir Gibi Emirler...

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir,kesin talimat verdi.Denizli'nin huzurunu bozanın huzurunu bozun...

A+A-

Mevlüt Demir Denizli'ye gelir gelmez, ayağının tozuyla, FETÖ operasyonları ile FETÖ ile bağlantısı olan Polisleri sistem dışına iten Demir, daha sonra Huzur Operasyonları ile Denizli’nin huzurlu ve güvenli bir şehir olması için tüm Emniyet teşkilatı olarak teyakkuza geçti. Gerçekleşen Huzur operasyonları sonrası halkında desteğini arkasına alan Denizli Emniyeti, Vali Altıparmak’ın da ‘uyuşturucu bu şehre giremesin’ sözünün ardından peşpeşe şok baskınlar gerçekleşti.

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in ‘Huzur bozanın Huzurunu bozun’ talimatı ile Denizli’de gece gündüz operasyonlar gerçekleştirilmeye başladı. Özellikle Kocabaş Mahallesine yapılan operasyonlar uyuşturucu satıcılarının belini kırdı. Vali Altıparmak’ın “Kocabaş Mahallesi hakikaten bir sıkıntıydı. Jandarma ve emniyetin projeli çalışmaları sonucunda önemli bir noktaya geldiğimizi söyleyebilirim’’ sözleri Huzur Operasyonlarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Denizli Emniyeti özellikle akşamları ve geceleri ansızın yaptıkları çevirme, arama ve nokta operasyonlarıyla da Denizli’nin huzurunu bozmak isteyenlerin geri adım atmasına sebep oldu. Terör konusunda da her an kırmızı alarm da olan Polis ve Jandarma ekipleri için Vali Altıparmak, “Denizli yol ağı üzerinde bir şehir. Biz de 24 saat esaslı olarak kontrollerimizi yapıyoruz.

Kritik noktalarda analizimizi yapıyoruz. Gecemiz gündüzümüz bu işlerle ilgili. Mümkün mertebe gevşemeye izin vermeden devam ediliyor. Bugüne kadar olmadı, inşallah bundan sonra da olmaz. Olmaması için de hem sizlerin hem de vatandaşın bu konuda hassas olması, dikkatli davranması gerekiyor” diyerek alınan güvenlik önlemlerini özetledi. Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, göreve geldikten bir süre sonra bazı İlçe ve Şube Müdürlüklerinde değişikliklere giderek ve özel ekipler kurarak suç ve suçlulara karşı hızlı bir şekilde hareket kabiliyeti oluşturdu. Huzur operasyonlarının ne zaman ve nerede olacağı ise sadece o an operasyona gidecek olan ekipler tarafından biliniyor. Vatandaşlar ise uygulanan ve yapılan bu operasyonlardan memnun olduklarını her platformda dile getirerek her zaman Polis ve Jandarma ekiplerinin yanında yer aldıklarını ve desteklediklerini başta Vali Altıparmak olmak üzere tüm emeği geçen emniyet güçlerine de teşekkür ettiklerini ifade ettiler. Kısacası Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in dediği gibi, ‘Huzur bozanın huzuru bozulacak.’..Kaynak:Meriç Ulukuş

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.