Mutluluklar Dileriz...

Mutluluklar Dileriz...

Karatepe'lerin Mutlu Günü

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip’in Avukatlık bürosunda çalışan, Meral Muhsin Karatepe’nin Avukat oğlu Alptuğ , Müşerref -Mehmet Besim’in (merhum) kızı Huriye ile düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle yaşamını birleştirdi.


Acıpayam asfaltı üzerindeki Twenty düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün, Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Turgay Demirtaş, ve çok sayıda davetli katıldı.


Genç çiftin nikah şahitliğini MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Av. Yusuf Garip ile ALFA Eğitim Kurumları Kurucusu Muhammet Özdemir yaptı. 


Besim ve Karatepe aileleri misafirleriyle yakından ilgilenirken, Huriye ve Alptuğ’un mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Genç çiftler gece boyunca pistten inmezken arkadaşları da onları yalnız bırakmadı. Biz de Besim ve Karatepe ailelerini kutlar, Huriye ve Alptuğ’a bundan sonraki yaşamları boyunca mutluluklar dileriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.