Necip Filiz MÜSİAD EXPO Fuarında

Necip Filiz MÜSİAD EXPO Fuarında

AK Parti İl Başkanımız Necip Filiz; Bu yıl 16. sı düzenlenen MÜSİAD EXPO fuarına katılarak Standları gezdi.

A+A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen ve CNR EXPO'da yoğun bir katılımla kapılarını açan 16. MÜSİAD EXPO fuarına katılan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; "İş Burada" sloganıyla bölgesel, küresel ticaret ve yatırım iş birliklerine ev sahipliği yapacak fuarın tüm katılımcılara hayırlı işler getirmesini diledi.

Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katıldığı fuara ilginin geçen senelere nazaran daha da fazla olduğunu belirten Başkan Filiz; “ Dünyanın dört bir yanından iş dünyası temsilcilerinin büyük ilgi gösterdiği fuara bu sene Denizli’li şirketlerinde yeraldığı Yerli ve yabancı toplam 700 şirketi buluşturan MÜSİAD EXPO’nun 100'ü aşkın ülkeden yaklaşık 200 bin ziyaretçiyi ağırlaması beklendiğini belirterek adeta iş dünyasının kalbi burda atıyor” dedi.

Başkan Filiz; Denizlili katılımcı firmalar başta olmak üzere standları gezerek ziyarette bulundu ve bilgi aldı. Yabancı iş insanlarına Türkiye'de işlerin normalleştiğini göstermek için iyi bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Filiz; Böyle bir organizasyonu gerçekleştiren başta MÜSİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum, Ülkemizin geleceğe umutla bakmasını sağlayan böyle organizasyonların büyüyerek artmasını diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.