Nöbetten Çıkıp Ziyarete Gittiler'

Nöbetten Çıkıp Ziyarete Gittiler'

Demokrasi Nöbetinde Başkan Subaşıoğlu’na Ziyaretler

A+A-

10 Ağustos akşamı sona eren demokrasi nöbetinde Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Alevi Kültür Derneği Denizli Şubesi ziyaret etti.

FETÖ tarafından 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin ardından başlayan ‘Demokrasi Nöbeti’ sona erdi. Merkezefendi Belediyesi’nin demokrasi nöbetindeki çadırını birçok kişi ziyaret etti. Bu kapsamda her akşam Delikliçınar Meydanı’nda nöbet tutan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Alevi Kültür Derneği Denizli Şubesi bir ziyarette bulundu. Başkan Subaşıoğlu, Dernek Başkanı Erkan Aras ve dernek üyeleri vatandaşlara dondurma ikramında bulundu. Ardından da çadırda bol bol sohbet edildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Alevi kardeşlerimize demokrasi nöbetinde bizlere yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Hepimiz millet olarak burada nöbetteyiz. Herkes bilmelidir ki; millet olarak bizler tek bir vücuduz. Şimdide de bunun en güzel örneklerinden birini yaşıyoruz” dedi.

BİR ZİYARETTE TÜRK KIZILAYI'NDAN

Demokrasi nöbetinin son gününde bir ziyarette Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Can’dan geldi. Can’a Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu da eşlik etti. Başkan Subaşıoğlu ve misafirleri uzun uzun sohbet etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.