O Artık Bir Kızılay Gönüllüsü...

O Artık Bir Kızılay Gönüllüsü...

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu ve yönetimi iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan Gürlesin’e Kızılay yeleği hediye ederek giydiren Otçu, “Kan bağışı noktasında ve çalışmalarımızda her zaman

A+A-

Kısa zaman önce Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanlığı görevine getirilen Erdal Otçu ve yönetimine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ziyarette bulunarak görevlerinde başarı dilemişti. Otçu ve yönetimi, sonrasında ise Başkan Gürlesin’e iadeyi ziyarette bulunarak, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

 

KIZILAY YELEĞİ HEDİYE ETTİ

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürlesin’eKızılay Şube Başkanı Otçu, Kızılay yeleği hediye ederek giydirdi. Otçu, “Kan bağışı noktasında ve çalışmalarımızda her zaman desteğiniz yanımızdaydı. Bu yelekle de bizim daimi gönüllülerimizden oldunuz. İnşallah desteklerinizle de ilçemizde, ilimizde birlikte çalışmalara imza atacağız” dedi. Pamukkale Belediyesi’nin her alanda başarılı projelere imza attığını belirten Otçu, Başkan Gürlesin’i tebrik ederek, çalışmaları ilgiyle takip ettiğini söyledi.

 

“KIZILAY ÇOK ÖNEMLİ BİR KURUM”

Türk Kızılayının kan bağışları konusunda ve her durumda yardımları vatandaşlarımıza ulaştırılmasında çok önemli bir görevi bulunduğunu belirten Başkan Gürlesin, “Bir kez daha görevinizde başarılar diliyorum. Kan bağışları olsun, afetler sonrasında yardımlar olsun Türk Kızılayınınhayati öneme sahip bir görevi var. Bizde her daim bu kurumumuza destek olmaya devam edeceğiz. Kan bağışı noktasında ilçemizde okullarımızda velilerimize yönelik kan bağışı kampanyası içerisinde yer aldık. Burada hem velilerimiz kan bağışında bulundu hem de geleceğimiz olan çocuklarımız kan bağışı noktasında bilinçlendi. Bu çalışma halen devam ediyor. Bir damla kan bir hayat kurtarır düşüncesi ile herkesin kan bağışı konusunda duyarlı olmasını bekliyoruz. Herkesin bir gün kana ihtiyacı olabilir. Kızılay da hayati öneme sahip bu konuda çok başarılı. İnşallah ilimizde yönetiminizle önemli projelere imza atacaksınız. Her zaman yanınızda olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.