Öğrenci Velileri Tavuk Oldular!

Öğrenci Velileri Tavuk Oldular!

Öğrenci velilerinden ‘Tavukların Yarışı’ Denizli’de Saime Aslan Anaokulu velilerinden oluşan tiyatro gurubu Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle okul salonunda sahne aldı.

A+A-

Veliler sahnelediği ‘Tavukların Yarışı’ tiyatro oyunuyla usta oyuncuları aratmadı. Öğrenci velilerini Saime Aslan Anaokulu kardeş okulları Sevgi Bayraktar ve Okul Yaptırma ve Yaşatma Anaokullarının öğrencileri de büyük beğeniyle izledi. Saime Aslan Anaokulu Öğretmeni Figen Turan, 8 velinin bir araya gelerek kurduğu tiyatro ekibinin sergilediği oyunuyla öğrencilere farklı bir gün yaşattığını söyledi. Öğrencilerin izledikleri oyunla küçük yaşlarında sahne ve tiyatroyla tanıştıklarını belirten Öğretmen Turan, “Öğrenci velilerimiz yaklaşık 1,5 aydan bu yana oyunu sahnelemek için prova yapıyordu. Gerçekten çok eğlenceli ve öğretici bir oyunu sahnelemeyi başardılar.


Öğrencilerimizin gelişimi içinde faydalı oyun için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Okul Müdürü Ayten Bilgiç’te, minik öğrenciler için çalışan öğretmen ve velilerin etkinliğinin amacına ulaştığını söyledi. Sanatın her türlüsüyle ve özellikle de tiyatroyla öğrencilerin küçük yaşlarında tanışmasının önemli olduğunu hatırlatan Müdür Bilgiç, “Öğrencilerimizin velileri büyük fedakarlık yaparak oyunu hazırladılar. Tiyatro oyununda velilerimiz tarafından öğrencilerimize sevgi saygı, adil olma aklını kullanma ve çalışkanlık gibi değerler sahneden anlatıldı. Diğer velilerimiz ve kardeş okullarımızın öğrenci ve öğretmenleri de etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmadı” dedi. Oyunun ardından sahneye çıkan öğrenci velilerine plaket verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.