Özer: 2015 Yılını, Umut Ve Heyecanla Karşılıyoruz!

Özer: 2015 Yılını, Umut Ve Heyecanla Karşılıyoruz!

2014 yılını geride bıraktığımız şu günlerde 2015 yılını, umut ve heyecanla karşılıyoruz.

A+A-

İlimizin ve ülkemizin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması için 2014 yılını oldukça yoğun geçirdik. Adı Denizli olan her konuyla ilgilenmenin gayreti içinde olduk. İlimiz ve Ülkemizin kalkınması için doğrudan ve dolaylı etkileyebilecek her konu ve gelişmeyi Denizli

Ticaret Odası olarak yakından takip etmekteyiz.

2015 yılında da; Üyelerimize yerinde ve zamanında etkin hizmet verme noktasında, Odamızın kurumsal kapasitesinin geliştirilmesi, İlimizde ve Ülkemizde girişimciliğin desteklenmesi ve üyelerimizin daha ileri hedeflere yönelmelerine dönük çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz. 

Ayrıca Cumhuriyetimizin 100. yılında 2023 yılı hedefi olan 500 milyar dolarlık ülke ihracatına Denizli olarak 15 milyar dolarlık bir rakamla katkı sağlamayı amaçlıyoruz. 2015 yılında da bu hedefe bir adım daha yaklaşmak için Denizli olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Bu çerçevede; Denizli ve ülkemiz adına yararlı olacağını düşündüğümüz bölgenin tanıtımı,  ilimizin üretimi ve istihdamına katkı sağlayacak projeler üretmeye, diğer kuruluşlar tarafından üretilen projeleri desteklemeye devam edeceğiz.

Unutulmasın ki her yenilik yeni bir umuttur. Bu inançla 2015 yılını bizler de herkes gibi coşkuyla, mutlulukla ve heyecanla karşılıyoruz. 2015 yılında toplumumuzun huzur, barış ve kardeşliğinin pekişmesini gönülden dilediğimiz gibi tüm insanların yeni yılını sağlık ve huzur içinde geçirmelerini diliyorum dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.