Öztürk'den Denizli Valisine Çok Sert Tepki

Öztürk'den Denizli Valisine Çok Sert Tepki

Öztürk den Denizli valisine çok sert tepki.

A+A-

 Pazar günü Denizli’miz Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ’yi coşkulu,heyecanlı ve kalabalık bir şekilde karşıladı. Teşkilatımız adına tüm Denizlili’lere teşekkürlerimizi sunarız. Çok şükür ki devlet imkanlarını kullanmadan, iş adamlarına fabrikalarını kapattırıp işçilerine miting alanında kart okutmadan , belediye otobüslerine miting alanına ücretsiz taşıma yaptırmadan , çevre illerden otobüsle bindirilmiş kıtalar getirmeden , haram para harcamadan bu coşkulu kalabalığı sağladık.

           

            Çarşamba günü AKP’nin yapacağı mitinge hazırlık için daha şimdiden 29 ekim bulvarının refüjlerini kırmaya başlamışlar, miting alanını özellikle daraltıp bizim kalabalığımızı görsel olarak yakalama telaşına kapılmışlardır. İyi de AKP’nin parası yokmu da belediyenin ve vatandaşlarımızın paraları çarçur ediliyor? Biz böyle bir talepte bulunsaydık kabul edeceklermiydi? Mitinge vatandaş taşımak için belediye otobüsleri sizce neden kullandırılır? Belediye imkanları ile orada yapılan her harcamada Denizlili vatandaşlarımızın hakkı vardır. Kimsesizlerin kimi olduğunu iddia eden AKP yöneticileri fakir fukaranın , garip gurebanın hakkını bu miting için kullanmaktadırlar. Bu haklarını helal etmesinler.

           

            Bunun dışında sayın valimizin; iç genelge ile emir verip tüm resmi araçların şoförü ile birlikte görevlendirdiği ne kadar doğrudur? Okul müdürlerinden; öğrencilerin yöresel kıyafetlerle miting alanına gönderilmesi , cami imamlarına cemaatiyle birlikte gelmeleri söylenmesi , muhtarlara mahallelerden adam toplayıp gelin denmesi ne kadar ahlakidir?

           

            AYIPTIR AYIP. Bu kadarda yüzsüz olmayın. AKP yöneticilerinin bu kadar telaşlanması tamamen bizim mitingimizin kalabalıklığındandır. Siz mizac olarak haram lokma yemeye alışıksınız. Vatandaşımızın bir kuruşunu bu miting için harcayanları ALLAH’a havale ediyor , iki cihanda da yer ile yeksan olmalarını Cenab-ı ALLAH’tan niyaz ediyorum.

 

                                              

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

DENİZLİ İL BAŞKANI

YASİN ÖZTÜRK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.