Öztürk Ve Blir'den ASKF'ye Ziyaret

Öztürk Ve Blir'den ASKF'ye Ziyaret

Denizli’yi 2016-2017 futbol sezonunda Süper Lig’de temsil edecek olan 2 futbol hakeminden Denizli ASKF’ye ziyaret. Üst Klasman Hakemi Ümit Öztürk ile Üst Klasman Yardımcı hakemi olan Osman Gökhan Bilir Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen’i ziyaret etti

A+A-

Ceşen, genç hakemlerin Denizli’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade ederek, “Sizlerle gurur duyuyoruz. Yeni sezonda sizlere başarılar diliyorum” dedi.Türkiye Futbol federasyonu geçtiğimiz günlerde 2016-2017 futbol sezonunda görev alacak olan hakemlerin klasmanlarını açıklamıştı. Denizli bölgesi hakemi olan Ümit Öztürk TFF’nin 22 kişilik Süper Lig hakemleri içinde kendine yer bulmuştu. TFF’nin açıkladığı Süper Lig yardımcı hakem listesinde Denizli bölgesi hakemi Osman Gökhan Bilir yer almıştı. Bu iki isim Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen’i makamında ziyaret etti. Yönetim kurulu üyesi Oktay Çıtak’ın da hazır bulunduğu ziyarette Öztürk ve Bilir, kendilerine verdikleri destek için camiaya teşekkür etti. Hakemlik konusunda her geçen gün yükseliş içinde olan Öztürk, 1.5 aydır Malta’da dil eğitimi gördükten sonra Osman Gökhan Bilir ile birlikte camiaya teşekkür ziyaretlerine başladı.

 

“GURUR DUYUYORUM”

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Ümit Öztürk ve Osman Gökhan Bilir’in Denizli’nin adını en iyi şekilde duyuracaklarını inandığını ifade ederek, “Gerek Ümit Öztürk gerek se Osman Gökhan Bilir’in Süper Lig’de yer alacak olması bizim için çok önemli. Denizli’nin adı hakem camiasında en üst noktalarda olunca spor ailesi olarak bizler de çok mutlu oluyoruz. Ben yeni sezonda hem Öztürk hem de Bilir kardeşim ile birlikte diğer klasmanlarda yer alan hakem arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ülke genelinde ne kadar çok Denizli’nin adın bu tür yüksek yerlerde duyularsa o kadar iyi. Çünkü Denizli bir spor kenti olarak üst yönetimlerde yer alan isim sayısını artırmalı. Bu vesile ile yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.